Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας -Τι πρέπει να προσέξετε

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα

Γεμάτες αστρολογικά φαινόμενα ο

Στις 16 πραγματοποιείται Ολική Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Σκορπιό, φέρνοντάς σας εκνευρισμό και πανικό. Δεν θα μπορείτε να κατασταλάξετε σε αποφάσεις και καλό θα είναι να το αποφύγετε τελείως, καθώς οι λάθος επιλογές θα σας κοστίσουν ψυχικά και οικονομικά.

Μην ανοιχτείτε οικονομικά ή προβείτε σε μεγάλες αγορές, που θα σας δυσκολέψουν στην πορεία. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Στις 18 ο Άρης στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας δίνει έμπνευση, αυξάνει τη δημιουργικότητα και σας επιτρέπει να εφαρμόσετε και πρακτικά αυτά που υπάρχουν στη φαντασία σας.

Στις 20 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους σε εξάγωνο με το Δία στον Κριό, κάνει συζητήσεις και επαφές να βρίσκουν το στόχο τους, ενώ ταυτόχρονα ισορροπεί συναίσθημα με λογική για να παρθούν σωστές αποφάσεις.

Στις 22 ο Άρης στους Ιχθύς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, απαιτεί να μελετήσετε εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια στα επαγγελματικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί σε προτάσεις συνεργασίας που θα σας γίνουν.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων στο allyou.gr