Αυτά είναι τα τρία πιο σπάταλα ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις  της Τρίτης

Δείτε ποια είναι

Υπάρχουν κάποια ζώδια που η σχέση τους με το χρήμα δεν είναι και η καλύτερη καθώς το ξοδεύουν χωρίς δεύτερη σκέψη αλόγιστα και στο τέλος μένουν… χωρίς να έχουν μία!

Μιλάμε για τους 3 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου που δεν είναι καθόλου εγκρατείς και όταν θέλουν κάτι απλά το παίρνουν χωρίς να αγχώνονται για την οικονομικής τους κατάσταση!

Δείτε παρακάτω λοιπόν ποια ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν στα χέρια τους λεφτά. Αν είστε ένα από αυτά μάλλον θα συμφωνήσετε μαζί μας:

Ζυγός

Είναι περίεργο που βρίσκουμε το ζώδιο που παλεύει πάντα για ισορροπία σε αυτή τη λίστα, όμως είναι αλήθεια. Στον Ζυγό αρέσει η πολυτέλεια και η ποιότητα στα πράγματα και έτσι συχνά δεν μπορεί να αντισταθεί σε πράγματα τα οποία είναι πολύ ακριβά. Αν ξέρει ότι θα κρατήσουν στο χρόνο, τότε θεωρεί ότι κάνει μια καλή επένδυση και δεν λυπάται καθόλου τα χρήματα που θα ξοδέψει … τα οποία συνήθως είναι πολλά!

Ιχθύς

Ο ονειροπόλος Ιχθύς συχνά πέφτει στην παγίδα της υπερκατανάλωσης. Πολλές φορές μάλιστα μέσα από αυτήν αισθάνεται ότι καλύπτει διάφορα κενά που έχει μέσα του. Όταν δηλαδή δεν έχει καλή διάθεση και νιώθει μόνος ή απογοητευμένος ξεκινάει το shopping για να ανεβεί ψυχολογικά. Μπορεί να βγει λοιπόν στα μαγαζιά και να χαλάσει όλο το μισθό του σε μια ημέρα.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης, δραστήριος, ανεξάρτητος και κάποιες φορές πολύ επιπόλαιος. Προκειμένου να περάσει καλά μπορεί να χαλάσει μια περιουσία χωρίς καν να το καταλάβει και μετά να αναρωτιέται πως ξέμεινε πάλι με άδειο πορτοφόλι! Θα κλείσει χωρίς πολύ σκέψη ένα σύντομο ταξίδι και ας είναι πανάκριβο ή δεν θα πει όχι σε ένα γεύμα σε ένα πανάκριβο εστιατόριο απλά και μόνο για να δοκιμάσει μια νέα κουζίνα. Οι αλλαγές και οι νέες εμπειρίες έτσι και αλλιώς του δίνουν ζωή και δεν τις αρνείται ποτέ!