Εντυπωσιακή 29χρονη μητέρα έχει 22χρονη κόρη και προκαλεί χαμό στα social media (VIDEO)

Εντυπωσιακή 29χρονη μητέρα έχει 22χρονη κόρη και προκαλεί χαμό στα social media (VIDEO)

Η 29χρονη Savana Chapin παντρεύτηκε τον 45χρονο Chris πριν από δύο χρόνια με τα trolls του διαδικτύου να λένε ότι ο αδίστακτος άνδρας ήθελε απλώς έναν «κλώνο» της κόρης του

Η σχέση μητέρας – κόρης είναι κάτι πολύ σημαντικό, καθώς οι δυο γυναίκες μπορούν να μοιράζονται τα μυστικά τους και να καταλαβαίνονται πιο εύκολα. Ωστόσο, μια σχέση μητέρας – κόρης έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο.

Η 29χρονη Savana Chapin από την Αριζόνα είναι μόλις επτά χρόνια μεγαλύτερη από την κόρη της Tizzi, αφήνοντας όλο τον κόσμο των social media με… ανοιχτό το στόμα.

@sav_chapin My stepdaughter but also my built in bestie 🤪 #fyp #fypシ #momsoftiktok #stepmomsoftiktok ♬ Wassup Gway – Famous Sally & YB

Το συγκεκριμένο δίδυμο γίνεται συχνά viral στο TikTok λόγω της τρελής ομοιότητάς των δύο γυναικών και των καλλιτεχνικών… βίντεο που δημοσιεύουν στην πλατφόρμα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι είναι αδερφές. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, η Savana είναι μητριά της Tizzi, καθώς είναι παντρεμένη με τον 45χρονο πατέρα της Chris Chapin.

Ο Chris και η Savana, οι οποίοι έχουν διαφορά 16 ετών, γνωρίστηκαν στο κομμωτήριό που διατηρεί ο Κρις, τα βρήκαν γρήγορα μεταξύ τους και τελικά κατέληξαν μαζί. Οι δυο τους παντρεύτηκαν και έχουν επίσης τρία δικά τους παιδιά εκτός από την Tizzi, την Tayge και την Trinity από τον προηγούμενο γάμο του Chris.

@sav_chapin yes shes my real stepdaughter! No we arent related 😅 Link in bio 🤎 #fypシ ♬ Wassup Gway – Famous Sally & YB

Η Tizzi αρχικά ήταν πολύ επιφυλακτική για το τεράστιο ηλικιακό χάσμα μεταξύ της νέας μητριάς της και του πατέρα της, εστιάζοντας στην δικής της ηλικίας με την ηλικία της Savana.

Τα trolls επιτίθενται τακτικά στο κανάλι της 29χρονης στο TikTok, χαρακτηρίζοντας τη σχέση της Savana και του Chris ως “ανατριχιαστική” και υποστηρίζοντας ότι ο Chris ήθελε μόνο έναν “κλώνο” της κόρης του.