Τα ζώδια που παρά τις δυσκολίες, θα έχουν την μεγαλύτερη πρόοδο μέσα στο 2024

Τα ζώδια που παρά τις δυσκολίες, θα έχουν την μεγαλύτερη πρόοδο μέσα στο 2024

Παρά τις δυσκολίες, τα παρακάτω ζώδια θα σημειώσουν την μεγαλύτερη πρόοδο μέσα στη νέα χρονιά

Το 2024 είναι εδώ και έχει ιδιαίτερο αστρολογικό ενδιαφέρον. Αύριο έχουμε την πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς, ενώ σταδιακά θα αναλύσουμε και τις θέσεις που θα πάρουν οι πλανήτες καθώς οι ημέρες περνούν, αλλά και πως αυτές οι θέσεις θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Για αρκετά ζώδια, και κυρίως για τα μεταβλητά (βλέπε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες), το 2024 θα είναι μια αξιοσημείωτη χρονιά. Όχι επειδή θα περάσουν μοναδικά και αξέχαστα, αλλά γιατί θα καταφέρουν να εξελιχθούν, να προχωρήσουν μπροστά και να ανασυνταχθούν παρά τις δυσκολίες.

Δίδυμοι

Το 2024 για εσάς τους Διδύμους θα έχει μπόλικες καλές και κακές στιγμές. Ωστόσο αυτό που χρειάζεται να θυμάστε είναι πως αυτή τη χρονιά έχετε όλες τις καλές προδιαγραφές για να εξελιχθείτε σε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Είναι μια χρονιά εξερεύνησης και οι ορίζοντες σας θα ανοίξουν. Ο Κρόνος θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο μεσουράνημα σας και θα σας υποχρεώσει να συγκεντρωθείτε και να εστιαστείτε περισσότερο στην πρόοδο των επαγγελματικών σας. Μέσα στο 2024, κάποιοι από σας θα αναλάβετε πιο υπεύθυνα πόστα στη δουλειά σας, θα πάρετε ίσως προαγωγή σε μια άλλη θέση, θα πειραματιστείτε με ένα άλλο αντικείμενο εργασίας ή μπορεί να πραγματοποιήσετε φιλοδοξίες που επιθυμούσατε για χρόνια. Οι περισσότεροι Δίδυμοι, θα θελήσετε να πειραματιστείτε με κάτι καινούριο ξεπερνώντας φόβους, αναστολές και ανασφάλειες -κάτι το οποίο θα σας μεταμορφώσει σαν προσωπικότητες και θα σας πάει μπροστά.

Παρθένοι

Το 2023, σας έδωσε αρκετές ευκαιρίες να προωθήσετε τα ζητήματα της καριέρας, της κοινωνικής σας ζωής και φυσικά ενίσχυσε την ανάγκη σας να ανοίξετε τους ορίζοντες σας μέσω γνώσης και ταξιδιών. Η νέα χρονιά φέρνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και σας καλεί να εξερευνήσετε πιο βαθιά τους τομείς της εργασίας, της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης καθώς ο Πλούτωνας από τις 21/01 παίρνει θέση στον Υδροχόο για τα επόμενα 20 χρόνια. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό που κορυφώνεται την άνοιξη και πιο συγκεκριμένα τον Απρίλιο είναι ιδανική για να βάλετε σε εφαρμογή τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας. Το 2024 θα είναι μια πολύ μια πολύ δυνατή χρονιά για τα επαγγελματικά σας και θα διευρύνει τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Επιτυχία και άνοδος στην καριέρα αλλά και αναγνώριση για τους κόπους των προηγούμενων ετών είναι μερικά από τα δώρα του Δία (στους Διδύμους )προς το ζώδιο σας.

Τοξότες

Μια πολύπλοκη και σύνθετη χρονιά θα είναι για εσάς το 2024. Φέτος θα ενισχύσετε τις σημαντικές σας σχέσεις και να έλξετε νέες και συναρπαστικές συνεργασίες ενώ θα κυνηγήσετε τους στόχους σας και θα εκφράσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό μια από τις κορυφαίες όψεις του 2024 την άνοιξη, με αποκορύφωμα τον Απρίλιο που γίνεται ακριβείας, θα σας ανοίξει νέους δρόμους στο να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί στη δουλειά αλλά ταυτόχρονα να σημειώσετε πρόοδο σε μικρό χρονικό διάστημα και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Οι τομείς της οικογένειας, του σπιτιού και της υγείας, είναι αυτοί που θα σας απασχολήσουν ή θα σας επιβαρύνουν περισσότερο. Τα σενάρια είναι πολλά και ποικίλα. Κάποιοι από σας, μπορεί να επενδύσετε στην αγορά ή την κατασκευή ενός ακινήτου, άλλοι να έχετε προβλήματα με ένα ακίνητο, κάποιοι θα έχετε αλλαγές στη σύνθεση της οικογένειας ή μπορεί να δημιουργείτε τώρα τη δική σας οικογένεια.

Πηγή: jenny.gr