Άλλη μία προφητεία του Νοστράδαμου βγήκε αληθινή!

Άλλη μία προφητεία του Νοστράδαμου βγήκε αληθινή!

Με την αυγή του 2024 τον δικαίωσε ο σεισμός στην Ιαπωνία.

Για μια ακόμη φορά ήταν αρκετά ακριβείς οι προβλέψεις του Νοστράδαμου!
Σύμφωνα με τη New York Post, ο εμβληματικός αστρολόγος προφανώς είχε μια άλλη αποκαλυπτική προφητεία ακριβώς λίγες ώρες πριν το 2024: τον σεισμό της Πρωτοχρονιάς.

Γνωστός και ως Προφήτης της Καταστροφής, ο Γάλλος φιλόσοφος του 16ου αιώνα είναι περισσότερο γνωστός για τα προαισθήματά του, τα οποία εξιστόρησε στο κείμενό του το 1555 «Les Propheties». Αυτοί οι 943 στίχοι είναι πολύ ασαφείς για να είμαστε σωστοί, αλλά ο Νοστράδαμος πιστώνεται ότι πρόβλεψε τα πάντα, από την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ έως το COVID-19.

Αυτή τη φορά, ο Γάλλος πιστώθηκε ότι προέβλεψε τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την Ιαπωνία την Πρωτοχρονιά. Περιγράφοντας τις προβλέψεις του για το 2024, ο χρησμός έγραψε: «Η ξηρή Γη θα γίνει πιο στεγνή και θα υπάρξουν μεγάλες πλημμύρες».

Οι οπαδοί του «μέντιουμ» υπολόγισαν ότι μπορεί να αναφερόταν στον σεισμό μεγέθους 7,5 βαθμών που έπληξε τη δυτική ακτή της ασιατικής χώρας γύρω στις 4 μ.μ. τη Δευτέρα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 60 ανθρώπους, γκρεμίζοντας κτίρια και προκαλώντας τσουνάμι ύψους 3 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι των παράκτιων κοινοτήτων κατέφυγαν σε υψηλότερα εδάφη καθώς τα κύματα έπληξαν την ακτή, παρασύροντας σπίτια και αυτοκίνητα στη θάλασσα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 120 περιπτώσεις ανθρώπων που περιμένουν διάσωση, ανέφερε ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σε απάντηση, οι αξιωματούχοι έστειλαν μια ομάδα έρευνας και διάσωσης 3.000 ατόμων, αποτελούμενη από στρατιωτικό προσωπικό, πυροσβέστες και αστυνομικούς, στην περιοχή της καταστροφής στη χερσόνησο Noto στην επαρχία Ishikawa. «Η έρευνα και η διάσωση όσων επλήγησαν από τον σεισμό είναι μια μάχη ενάντια στο χρόνο», δήλωσε ο πρωθυπουργός Φούμιο Κισίντα κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης την Τρίτη.

Η πρόβλεψη του Νοστράδαμου δεν ήταν προφανώς ο μόνος προάγγελος μιας σεισμικής καταστροφής. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, δύτες στην Ταϊβάν βρήκαν ένα τραυματισμένο γιγάντιο κουπιά, το «ψάρι της μοίρας», το οποίο λέγεται ότι είναι σημάδι επικείμενων σεισμών.

Αυτή η σεισμική δεισιδαιμονία βασίζεται στην ιαπωνική μυθολογία, η οποία δηλώνει ότι το ψάρι αυτό που ζει μεταξύ 656 και 3.200 πόδια κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού, θα ανέβει σκόπιμα στην επιφάνεια πριν από έναν επερχόμενο σεισμό.

Εκ των υστέρων, πολλοί συνδρομητές του Doomsday πίστεψαν ότι αυτή η τελευταία παρατήρηση είχε σχέση με τον σεισμό της Πρωτοχρονιάς. «Ο θρύλος λέει ότι αν δείτε ένα κουπιά (END DAY FISH), είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι από ανώτερες δυνάμεις ότι σύντομα θα συμβούν καταστροφές όπως σεισμοί», έγραφε μια ανάρτηση στο X την Πρωτοχρονιά.

Αναφέρθηκαν στον σεισμό και το τσουνάμι της Φουκουσίμα του 2011, στα οποία δεκάδες από αυτά τα υποτιθέμενα θαλάσσια σεισμόμετρα ξεβράστηκαν στη στεριά τα δύο χρόνια πριν από την καταστροφή. Ωστόσο, οι ειδικοί λένε ότι αυτή η θεωρία της πρόβλεψης του τρόμου δεν έχει καμία επιστημονική βάση.

Λένε επίσης ότι η πρόβλεψη του Νοστράδαμου για μια «Ξηρή Γη» θα μπορούσε να αναφέρεται στην τρέχουσα κλιματική κρίση, η οποία έχει οδηγήσει σε αύξηση της ξηρασίας και των πυρκαγιών σε όλο τον κόσμο. Το περασμένο έτος ήταν επίσημα η πιο καυτή χρονιά που έχει καταγραφεί, ενώ οι ειδικοί προβλέπουν ότι το 2024 θα μπορούσε να είναι άλλο ένα πολυ θερμό έτος.