Έξαλλη σύζυγος κατεβαίνει σε διαμαρτυρία έξω από οίκο ανοχής επειδή ο άνδρας της ξόδεψε 4.000 ευρώ σε μια βραδιά!

Έξαλλη σύζυγος κατεβαίνει σε διαμαρτυρία έξω από οίκο ανοχής επειδή ο άνδρας της ξόδεψε 4.000 ευρώ σε μια βραδιά!

Απίστευτο κι όμως αληθινό

Έξαλλη σύζυγος απειλεί να οργανώσει διαμαρτυρία έξω από οίκο ανοχής στην Αυστραλία, στον οποίο ο άντρας της ξόδεψε 6.000 αυστραλιανά δολάρια, ήτοι περίπου 4.000 ευρώ σε έναν… μαραθώνιο επτάωρου σεξ.

Στο Pentagon Grand, όπως λέγεται ο οίκος ανοχής, ο άνδρας είχε σεξουαλική επαφή με δύο εργάτριες του σεξ και πλήρωσε για αναβαθμίσεις υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων φετίχ και φαντασιώσεων.

Η Suzanne Pfeifer, διευθύντρια του οίκου ανοχής, που βρίσκεται στο Molendinar της Αυστραλίας, δήλωσε στο Gold Coast Bulletin ότι ο άνδρας πλήρωσε την πρώτη ώρα με μετρητά επειδή δεν ήθελε να το μάθει η γυναίκα του.

Όταν θέλησε να συνεχίσει, μετά το πέρας της πρώτης ώρας, προσπάθησε να πληρώσει με τραπεζικό έμβασμα, το οποίο όμως έμεινε για αρκετή ώρα «σε εκκρεμότητα» με αποτέλεσμα εκείνος να χρησιμοποιήσει την πιστωτική του κάρτα.

Μετά από επτά ώρες οι εργάτριες του σεξ είπαν ότι ήταν πολύ κουρασμένες για να συνεχίσουν, και ο άνδρας έφυγε.

Η εξαγριωμένη σύζυγός του εμφανίστηκε αργότερα στον οίκο ανοχής με τον σύζυγό της παραμάσχαλα, να λέει ότι ήταν «μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών» και δεν θυμόταν το περιστατικό.

Η Pfeifer εξήγησε ευγενικά ότι ο άνδρας φαινόταν νηφάλιος στα πλάνα από τις κάμερες του χώρου, και είχε διαπραγματευτεί επιτυχώς μια καλή συμφωνία με τις εργάτριες του σεξ, κάτι που θα ήταν δύσκολο να γίνει αν ήταν μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ναρκωτικών. Η σύζυγος, όμως, αρνήθηκε να δεχτεί τις εξηγήσεις της και απείλησε να διαμαρτυρηθεί έξω από το χώρο.

«Της είπαμε ότι είναι ελεύθερη να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά σε δημόσιο χώρο, αλλά αν έχουμε οποιεσδήποτε ανησυχίες για την ασφάλεια, θα πρέπει να καλέσουμε την αστυνομία», είπε η Pfeifer.

«Η ανησυχία μου είναι ότι οι άνδρες πελάτες δεν θα το εκτιμήσουν αυτό και οι λεκτικές διαμάχες μπορούν γρήγορα να κλιμακωθούν. Της είπαμε επίσης να καλέσει την αστυνομία εάν πιστεύει ότι ο σύζυγός της έχει πέσει θύμα απάτης, γιατί εμάς αρνείται να μας ακούσει».

Η διευθύντρια δήλωσε επίσης ότι ο άνδρας ξόδεψε πράγματι ασυνήθιστα πολλά χρήματα, και ότι οι περισσότεροι πελάτες τους παίρνουν συνήθως μια τυπική υπηρεσία μισής ώρας χωρίς έξτρα.

Πρόσθεσε ότι η διαμάχη ήταν μεταξύ συζύγων και δεν είχε καμία σχέση με τον οίκο ανοχής, ο οποίος είχε προσφέρει καλές υπηρεσίες.

«Δεν είναι δικό μας πρόβλημα αυτό. Είμαστε μια νόμιμη επιχείρηση και αυτή ήταν μια νόμιμη υπηρεσία με νόμιμη χρέωση», πρόσθεσε η Pfeiffer. «Εκείνος ήξερε τι έκανε… απλώς τον έπιασαν. Αν η κυρία είναι θυμωμένη με τα 6.000 δολάρια, να τα βάλει με τον σύζυγο – όχι με εμάς. Δεν είναι δίκαιο να είμαστε εμείς αυτοί που παρενοχλούνται… πήγαινε να τα βάλεις μαζί του. Είναι σαν να κατηγορείς το καζίνο για τον τζόγο του συζύγου σου… δεν ελέγχουμε τις ενέργειές του».