Γκούτι: Η απίστευτη αλλαγή στο σώμα του – Έχει πάρει 10 κιλά σε μυς (ΦΩΤΟ)

Γκούτι: Η απίστευτη αλλαγή στο σώμα του - Έχει πάρει 10 κιλά σε μυς (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακή αλλαγή

Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκούτι, ο οποίος έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα το 2012, δεν έχει παρατήσει σε καμία περίπτωση τον εαυτό του. Πέρα από το ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής που κάνει, ακολουθεί και μία αυστηρή δίαιτα, που περιλαμβάνει, κρέας, ψάρι, λαχανικά, και πολλά άλλα, χωρισμένα σε πέντε με έξι γεύματα την ημέρα.

 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που πλέον είναι 47 χρονών δεν παρατάει το σώμα του και την εξωτερική του εμφάνιση. Άλλωστε, ο Ισπανός έχει φτιάξει γυμναστήριο στο σπίτι του: “Έχω φτιάξει γυμναστήριο στο σπίτι, προπονούμαι σκληρά, ειλικρινά, ειδικά με βάρη. Έχω ήδη πάρει 10 κιλά μυών, πηγαίνοντας από τα 80 στα 90, με αυτό ασχολούμαι αυτή τη στιγμή”, δήλωσε στο “Men’s Health”.

Συνέχισε λέγοντας: “Ξέρεις τι συμβαίνει, στο τέλος όταν φεύγεις από την ενεργό δράση γίνεσαι λίγο καθιστικός, σταματάς να κινείσαι, συνήθιζες να προπονείσαι κάθε μέρα και στο τέλος δεν κάνεις τίποτα. Είμαι σχεδόν 47 χρονών, προσπαθείς να ασκηθείς όσο το δυνατόν περισσότερο στην ηλικία σου για να νιώθεις καλά σωματικά.

 

Τα πηγαίνω καλά εδώ και τρεις μήνες περίπου, έχω ήδη δει μεγάλη αλλαγή, προπονούμαι πολύ, μου είπαν ότι θα είμαι στο δικό μου καλύτερο επίπεδο τον Δεκέμβριο, δεν το έχω δει ακόμα”.