Δεν υπάρχει: Δείτε τον Μητσικώστα να μιμείται τον Στέφανο Κασσελάκη! (VIDEO)

Naked Attraction: Viral το ριάλιτι γνωριμιών όπου οι παίκτες βγαίνουν ραντεβού εντελώς... γυμνοί! (VIDEO)

Απολαυστικός

Η μεγάλη πρεμιέρα της 2ης σεζόν του Μitsi VAR, με τον Γιώργο Μητσικώστα και τον Σωτήρη Καλιβάτση στο Action 24, είναι γεγονός. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει Στέφανο Κασσελάκη.

Το απολαυστικό δίδυμο, μαζί με τον Μάκη Ρηγάτο στον συντονισμό της, είχε τρελά κέφια. Βεβαίως, οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός της θεματολογίας τους. Ο δημοφιλής μίμος έπιασε τον… παλμό Κασσελάκη και τον αποτύπωσε εξαιρετικά στον τηλεοπτικό φακό.

Κάποια άλλα πρόσωπα που ξεχώρισαν από τις μιμήσεις του Γιώργου Μητσικώστα ήταν ο Νίκος Καρβέλας, που παρακολουθούσε αγώνα του αγαπημένου του Παναθηναϊκού με προπονητή τον… Καρβέλα Γιοβάνοβιτς, ο Έκτορας Μποτρίνι με τις δηλητηριώδεις ατάκες του στην εκπομπή «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική σου», αλλά και η Βίκυ Φλέσσα που παίρνει συνέντευξη από τον Γιώργο Λάνθιμο.

Επίσης, στην ειδησεογραφία, που σχολίασε με τον μοναδικό της σατιρικό τρόπο η εκπομπή, ήταν οι νέες ταυτότητες και η κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα, με τον Θανάση Ευθυμιάδη σε ρόλο… μάγου για να την κατευνάσει.

Ποιος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι Έλληνας επιχειρηματίας, πολιτικός και πρόεδρος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς – Προοδευτική Συμμαχία από τις 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Κατάγεται από οικογένεια που δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας. Σπούδασε στις ΗΠΑ, όπου αργότερα εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα και τα ναυτιλιακά.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2023 ήταν υποψήφιος βουλευτής σε μη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Αύγουστο ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις εκλογές για την προεδρία του κόμματος, βγαίνοντας πρώτος και στους δύο γύρους της εκλογικής διαδικασίας.

Παρότι ο ίδιος εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τα καθήκοντά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Βουλή τα ασκεί σύμφωνα με τον κανονισμό της ο πρόεδρος της Κ.Ο. Σωκράτης Φάμελλος.