Ευαγγελία: «Έκλεψε» χορευτή της Μπιγιονσέ για να χορέψουν πεντοζάλι και αποθεώθηκε (VIDEO)

Ευαγγελία: «Έκλεψε» χορευτή της Μπιγιονσέ για να χορέψουν πεντοζάλι και αποθεώθηκε (VIDEO)

Η Ευαγγελία ανεβάζει συχνά πυκνά τέτοια βίντεο

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια Ευαγγελία ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram όπου φαίνεται να χορεύει η ίδια πεντοζάλι με τον χορευτή της Μπιγιονσέ.

Η Ευαγγελία ανεβάζει συχνά πυκνά βίντεο όπου είτε χορεύει παραδοσιακούς χορούς μόνη της είτε με άλλους σε διάφορα σημεία της Γης. Για παράδειγμα μια φορά ήταν στην Αυστραλία και τώρα είναι στην Αμερική.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, αποθεώθηκε ενώ κάθε φορά που ανεβάζει τέτοια βίντεο, οι followers και θαυμαστές της τη σχολιάζουν θετικά «υμνώντας» τον τρόπου που διαφημίζει την Ελλάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EVANGELÍA (@evangelia)

Ποια είναι η Ευαγγελία

Η Ευαγγελία Ψαράκη ήταν ανάμεσα σε αυτά των νέων καλλιτεχνών που κατέθεσαν υποψηφιότητα στην Eurovision για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα ενώ λίγο καιρό αργότερα την απολαύσαμε στη σκηνή του MadWalk 2021 μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και βαλθήκαμε να τη γνωρίσουμε καλύτερα.

Η 26χρονη με καταγωγή από την Κρήτη, σπούδασε εκπαιδευτικός, και εργάστηκε τρία χρόνια σε σχολείο ώσπου πήρε την μεγάλη απόφαση να ακολουθήσει το όνειρο που είχε από παιδί. Να μετακομίσει στο Χόλιγουντ για να γίνει τραγουδίστρια.

Στα βίντεό της, το κρητικό γλέντι παντρεύεται με την ποπ ενώ συγγενείς και συγχωριανοί της, εμφανίζονται στις σκηνές που γυρίστηκαν στο Ενετικό Λιμάνι και την Παλαιοχώρα Χανίων να διασκεδάζουν σε πανηγύρι. Η μουσική της κερδίζει τους ανθρώπους της Panic Records και Sony Music Europe και το συμβόλαιο δεν άργησε να έρθει.

Μαζί της στο ταξίδι ο Jay Stolar, ο σύντροφος και παραγωγός της, που για τα μάτια της δεν δίστασε να μάθει να παίζει δεξιοτεχνικά μπουζούκι. Όταν δεν κάνουν πρόβες στο στούντιο, η Evangelia μαγειρεύει και παίζει ποδόσφαιρο.