Τζον Σίνα: Δεν υπάρχει! Έγινε… γοργόνα Ken για την ταινία «Barbie»! (VIDEO)

Τζον Σίνα: Δεν υπάρχει! Έγινε... γοργόνα Ken για την ταινία «Barbie»! (VIDEO)

Ο ηθοποιός υποδύεται μία από τις πολλές εκδοχές του Ken που υπάρχουν στη BarbieLand

Το αφιέρωμα στα παρασκήνια της «Barbie» πρόσφερε μια πρώτη ματιά στον Τζον Σίνα με τη στολή του «Kenmaid».

Ο επαγγελματίας παλαιστής που έγινε ηθοποιός είπε ότι «ξετρελάθηκε με την ιδέα» της ταινίας από τη σκηνοθέτη Γκρέτα Γκέργκουικ, προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι η ταινία με πρωταγωνιστές τους Μάργκοτ Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ θα είναι μια ταινία που «θα απολαύσουν όλοι οι θεατές».

«Νομίζω ότι θα είναι μια ταινία που θα προκαλέσει συζήτηση», δήλωσε ο 46χρονος ηθοποιός.

«Και νομίζω ότι θα είναι όμορφα οπτικά ελκυστική. Νομίζω ότι το κοινό θα φύγει με ένα μείγμα απόψεων, το οποίο πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη μορφή ψυχαγωγίας. Όταν έχεις μια καθολική άποψη για ένα έργο, δεν είναι κακό αυτό, αλλά όταν οι άνθρωποι μπορούν να ξεκινήσουν μια φλογερή συζήτηση για κάτι, νομίζω ότι αυτό είναι καλό», πρόσθεσε.

Ο Σίνα υποδύεται μία από τις διάφορες εκδοχές του Ken, και συγκεκριμένα την εκδοχή του Kenmaid, δηλαδή του Ken που είναι μισός γοργόνα. Η Ντούα Λίπα, η οποία έγραψε και ερμηνεύει το πρώτο single της ταινίας, «Dance the Night», υποδύεται τη Barbie Γοργόνα.

Άλλες Barbie και Ken ενσαρκώνουν η Κέιτ ΜακΚίνον, η Ίσα Ρέι, ο Σιμού Λιου, ο Νκούτι Γκάτουα, ο Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ και ο Σκοτ Έβανς, ανάμεσα σε άλλους.