Viral: Ο Μπρους Σπρίνγκστιν έφαγε μια τούμπα στο κλείσιμο της συναυλίας του! – Επικό VIDEO

Viral: Ο Μπρους Σπρίνγκστιν έφαγε μια τούμπα στο κλείσιμο της συναυλίας του! – Επικό VIDEO

Δείτε το viral video

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν έπεσε σκοντάφτοντας σε ένα σκαλί πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια μια συναυλίας του στο Άμστερνταμ στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας.

Ενώ λοιπόν ο τραγουδιστής βρισκόταν στη σκηνή, σκουντούφλησε σε ένα σκαλοπάτι και έπεσε κάτω, μετατρέποντας ωστόσο την πτώση του σε θεατρική ατραξιόν, χαμογελώντας.

Κάποια μέλη του γκρουπ του έσπευσαν να τον βοηθήσουν να σηκωθεί και εκείνος στάθηκε στα πόδια του, έτριψε τα χέρια του και απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας: «Καληνύχτα σε όλους» με τον κόσμο να τον χειροκροτάει θερμά ώστε να συνεχίσει να τραγουδάει.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία του Μπρους Σπρίνγκστιν ξεκίνησε από τη Βαρκελώνη στις 28 Απριλίου και η συγκεκριμένη συναυλία έγινε στο Άμστερνταμ, στηJohan Cruyff Arena.

@latinus_us

El cantante estadounidense Bruce Springsteen sufrió una caída durante su concierto en Ámsterdam. #Latinus #InformaciónParaTi

♬ sonido original – Latinus – Latinus

Καθώς ο Springsteen και η E Street Band ερμήνευσαν την πρόσφατη επιτυχία τους, «Ghosts», συνέβη το απρόοπτο το οποίο δε στάθηκε ικανό να καταστρέψει στο κλίμα.

Να σημειωθεί ότι ο Μπρους Σπρίνγκστιν δεν τραυματίστηκε και είναι καλά στην υγεία του

Πηγή:newsbreak