Απίστευτο: Δημιούργησαν συσκευή που σου επιτρέπει να… φιλάς έντομα (VIDEO)

Απίστευτο: Δημιούργησαν συσκευή που σου επιτρέπει να… φιλάς έντομα (VIDEO)

Μια ιδιαίτερη δημιουργία!

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα δημιούργησε μια συσκευή που… όπως ισχυρίζεται μπορεί να «φιλάει» έντομα χωρίς να τα βλάπτει.

Η εφεύρεση, όπως είναι λογικό, έχει τραβήξει την προσοχή των εντομολόγων, οι οποίοι ενδιαφέρονται για το ενδεχόμενο να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο μελετώνται και κατανοούνται τα έντομα.

Λάτρης των εντόμων…

Η συσκευή, που ονομάζεται «BugKiss», είναι ουσιαστικά ένα μικρό δοχείο που είναι γεμάτο με ένα ειδικό τζελ που έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει έντομα. Όταν ένα έντομο εισέρχεται στο δοχείο, μια μικρή βούρτσα από μαλακές τρίχες αγγίζει απαλά το σώμα του εντόμου, δημιουργώντας μια αίσθηση που μοιάζει με ένα φιλί.

Ο εφευρέτης, που αυτοπροσδιορίζεται ως λάτρης των εντόμων, ισχυρίζεται ότι η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μελέτη των εντόμων χωρίς να τους βλάψει ή να τους προκαλέσει στρες. Πιστεύει ότι το BugKiss έχει τη δυνατότητα να φέρει επανάσταση στον τομέα της εντομολογίας, επιτρέποντας στους ερευνητές να μελετούν τα έντομα με έναν πιο φυσικό και ανθρώπινο τρόπο.

@legbootlegit

?✔️ Checking them off one by one. What should I kiss next? #bugs #insects #weird #wtff #relationshipgoals

♬ original sound – Legboot

Το BugKiss έχει επίσης τραβήξει την προσοχή όσων λατρεύουν τα έντομα σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι είναι ενθουσιασμένοι με τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τα έντομα χωρίς να προκαλούν βλάβη. Πολλοί λάτρεις των ζωυφίων έχουν επαινέσει τη συσκευή για την εφευρετικότητά της και τη δυνατότητά της να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται για τα ζωύφια.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι πεπεισμένοι ότι το BugKiss είναι μια καλή ιδέα. Ορισμένοι εντομολόγοι έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια του τζελ που χρησιμοποιείται στη συσκευή.

Παρά τις ανησυχίες αυτές, ο εφευρέτης παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον του BugKiss. Πιστεύει ότι η εφεύρεσή του έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι βλέπουν τους κοριούς και να προωθήσει τη μεγαλύτερη κατανόηση και εκτίμηση αυτών των συχνά παρεξηγημένων πλασμάτων.