Πιλότος έκανε στροφή 360° για να δείξει στους επιβάτες το μαγικό Βόρειο Σέλας

Πιλότος έκανε στροφή 360° για να δείξει στους επιβάτες το μαγικό Βόρειο Σέλας

Ένα εκπληκτικό φαινόμενο

Τα μαγικά χρώματα του Βόρειου Σέλας θέλησε να δείξει στους επιβάτες της πτήσης του αεροσκάφους πιλότος της Easy Jet.

Ο πιλότος αποφάσισε να δείξει τη μαγεία του φαινομένου στους επιβάτες, κάνοντας στροφή 360 μοιρών. Σύμφωνα με το BBC, το αεροπλάνο ταξίδευε από την Ισλανδία προς το Μάντσεστερ, καθώς το βόρειο σέλας φώτιζε τον ουρανό του Ηνωμένου Βασιλείου σε μια σπάνια εμφάνιση. Ο επιβάτης Άνταμ Γκρόουβς, από το Λυμ του Τσέσαϊρ, δήλωσε ότι το «απίστευτο» θέαμα «απογείωσε» το τετραήμερο ταξίδι του, στο οποίο αρραβωνιάστηκε. Ήρθε καθώς η χώρα απόλαυσε μια δεύτερη νύχτα με θεαματική θέα.

Ο Γκρόουβς είπε ότι o ίδιος και η αρραβωνιαστικιά του Τζάσμιν Μαπ βρίσκονταν στη δεξιά πλευρά του αεροπλάνου, το οποίο απογειώθηκε από το Ρέικιαβικ, και δεν θα μπορούσαν να δουν τα φώτα αν δεν ήταν «πολύ ευγενικός» ο πιλότος. Το ζευγάρι είχε περάσει ολόκληρο το ταξίδι του στην Ισλανδία κυνηγώντας το σέλας χωρίς επιτυχία. Το Ηνωμένο Βασίλειο απόλαυσε μια δεύτερη νύχτα θεαματικής θέασης των φώτων το βράδυ της Δευτέρας. Ο Γκρόουβς δήλωσε: «Ελπίζαμε να τα δούμε όσο ήμασταν εκεί έξω, αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία».

«Απογειωθήκαμε και στα μισά της πτήσης ο πιλότος έσβησε όλα τα φώτα και η θέα φαινόταν από το αριστερό παράθυρο». « Όμως, εμείς καθόμασταν στη δεξιά πλευρά και μετά από λίγα λεπτά ο πιλότος γύρισε πίσω και έκανε έναν γύρο 360 μοιρών για να το δουν όλοι».