Αυτή είναι «βασιλική» σουίτα του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία – Το τεράστιο ποσό που δίνει μηνιαίως (VIDEO) 

Αυτή είναι «βασιλική» σουίτα του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία – Το τεράστιο ποσό που δίνει μηνιαίως (VIDEO) 

Ο Πορτογάλος σταρ έχει στη διάθεση του και προσωπικό σεφ

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, Κριστιάνο Ρονάλντο μένει στη «βασιλική σουίτα», σε ένα από τα υψηλότερα κτήρια στη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίηση η Daily Mail, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει επιλέξει ένα υπερπολυτελές διώροφο διαμέρισμα, ανάμεσα στον 48ο και τον 50ο όροφο του Four Seasons Hotel.

 

Το διαμέρισμα του είναι 4.000 τετραγωνικών μέτρων και σύμφωνα με το δημοσίευμα καταβάλει 300.000 ευρώ κάθε μήνα. Το «αστρονομικό» ποσό, πάντως, δεν αντιστοιχεί μόνο στο δικό του διαμέρισμα, αλλά και σε 17 δωμάτια που χρησιμοποιεί, καθώς έχει πάρει μαζί του όλη τη συνοδεία του, μέλη της οικογένειας του, φίλους, αλλά κι άλλα «δικά» του άτομα.

Επίσης, ο Πορτογάλος «σταρ» έχει 24ωρο room service, γυμναστήριο και διάφορα δωμάτια που μπορεί να χρησιμοποιεί για φαγητό και συναντήσεις. Επίσης, έχει στη διάθεση του προσωπικό σεφ.

Όλα αυτά «ζαλίζουν», αλλά αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγάζει 75.000.000 ευρώ τον χρόνο, μάλλον δεν είναι και… κάτι για τον ίδιο τα συγκεκριμένα έξοδα. Μάλιστα, υπάρχει κι η πληροφορία ότι τη διαμονή του την καλύπτει εξ’ ολοκλήρου η ομάδα του στη Σαουδική Αραβία, Αλ Νασρ.