Αυτή είναι η υπερπολυτελής θωρακισμένη Mercedes που μετέφερε τον Ερντογάν στην Αθήνα (φωτο)

Αυτή είναι η υπερπολυτελής θωρακισμένη Mercedes που μετέφερε τον Ερντογάν στην Αθήνα (φωτο)

Ο Τούρκος πρόεδρος τη χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του τόσο στην Τουρκία, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετακινήθηκε από το «Ελ.Βενιζέλος» μέχρι το κέντρο της Αθήνας για να συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Κυριάκο Μητσιοτάκη, με μια υπερπολυτελή Mercedes Maybach S 600 Guard, η οποία «ταξίδεψε» μαζί με τον Τούρκο πρόεδρο στην Ελλάδα με συνοδευτικό cargo αεροσκάφος.

Το συγκεκριμένο υπερπολυτελές θωρακισμένο όχημα χρησιμοποιεί ο Τούρκος πρόεδρος για τις μετακινήσεις τόσο στην Τουρκία, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Οι θωρακισμένες Mercedes Maybach S 600 Guard του Ερντογάν αποκτήθηκαν τέλη του 2017 για να μεταφέρουν με την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια τον Ερντογάν.

Δείτε φωτογραφίες από τη Mercedes και τη φρουρά του Τούρκου προέδρου έξω από το Μαξίμου:

Αυτή είναι η υπερπολυτελής θωρακισμένη Mercedes που μετέφερε τον Ερντογάν στην Αθήνα (φωτο) Αυτή είναι η υπερπολυτελής θωρακισμένη Mercedes που μετέφερε τον Ερντογάν στην Αθήνα (φωτο) Αυτή είναι η υπερπολυτελής θωρακισμένη Mercedes που μετέφερε τον Ερντογάν στην Αθήνα (φωτο) Αυτή είναι η υπερπολυτελής θωρακισμένη Mercedes που μετέφερε τον Ερντογάν στην Αθήνα (φωτο) Αυτή είναι η υπερπολυτελής θωρακισμένη Mercedes που μετέφερε τον Ερντογάν στην Αθήνα (φωτο)