Η Μπακογιάννη περιέγραψε πώς ο Άγγελος έγινε εγγονός της: «Με ρώτησε κλαίγοντας “θέλεις να γίνεις η γιαγιά μου;”»

Η Μπακογιάννη περιέγραψε πώς ο Άγγελος έγινε εγγονός της: «Με ρώτησε κλαίγοντας "θέλεις να γίνεις η γιαγιά μου;"»

Συγκινητική αποκάλυψη από την Ντόρα Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Πρωταγωνιστές» για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία η οποία δηλώνει πως είναι υπέρ, αφού τα παιδιά πρέπει να παίρνουν πολλή αγάπη.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Άγγελο από την Αιθιοπία, που για την ίδια είναι εγγονός της, ο οποίος έχει υιοθετηθεί από την επιχειρηματία Φωτεινή Παντζιά, με την οποία η βουλευτής συνδέεται με φιλική σχέση.

Μάλιστα το συγκεκριμένο παιδί είναι πολύ συχνά στο πλάι της Ντόρας Μπακογιάννη, μαζί με τα άλλα εγγόνια της και όπως είπε η μητέρα του, την λατρεύει.

Ο μικρός Άγγελος περιέγραψε πως έγινε η γιαγιά του η Ντόρα Μπακογιάννη: «Ήμασταν στο Καρπενήσι και όλα τα παιδιά στο τραπέζι έλεγαν “γιαγιά, γιαγιά”. Εγώ είχα μαμά αλλά δεν είχα γιαγιά, πήγα στο σαλόνι και της είπα “γιαγιά μπορείς να γίνεις η γιαγιά μου;”».

Η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε: «Έτσι έγινε. Έρχεται μέσα κλαίγοντας και μου λέει, εγώ έχω μαμά αλλά δεν έχω γιαγιά. Μπορείς να γίνεις η γιαγιά μου; Και του λέω, μπορώ. Θέλεις να γίνεις η γιαγιά μου; Και του λέω, θέλω».

Τόνισε πως και η μητέρα της, Μαρίκα Μητσοτάκη, θα συμφωνούσε με το νομοσχέδιο αφού «ήταν πάντα της θεωρίας της μαμάς-κλώσας, παιδιά να είναι και να έρθουν» και ανέφερε πως και η ίδια αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά.

Αναφέρθηκε και στον Μάκη Βορίδη με τον οποίο είχε συζήτηση για το θέμα αυτό, λέγοντάς του πως: «αν ένα παιδί είναι άρρωστο και έρθει ένα ομόφυλο ζευγάρι και πει εγώ το υιοθετώ γιατί θέλω να του δώσω την αγάπη, δεν του δίνεις αυτό το δικαίωμα;»