Μυθικές ατάκες από την Μαρία Κωνσταντάκη: «Ακόμη και πολιτικοί αρχηγοί έκαναν botox και δεν το σχολιάζει κανείς» (VIDEO)

Μυθικές ατάκες από την Μαρία Κωνσταντάκη: «Ακόμη και πολιτικοί αρχηγοί έκαναν botox και δεν το σχολιάζει κανείς» (VIDEO)

Μυθικές ατάκες από την ηθοποιό, Μαρία Κωνσταντάκη για το botox.

«Όποια γυναίκα “πειράξει” κάτι παραπάνω πάνω της δέχεται απίστευτο bullying» λέει η Μαρία Κωνσταντάκη, τονίζοντας τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά ανάμεσα σε γυναίκες και άνδρες ακόμη και σε αυτό το ζήτημα! Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει ψάξει κινητό συντρόφου της και πως έχει απιστήσει και δεν το έχει μετανιώσει.

«Όταν έκλεισα τα 50 αισθάνθηκα πιο απελευθερωμένη. Όταν κλείνεις τα 50 είναι έτσι κι αλλιώς ένα σοκ, λες τώρα έχω περάσει πίστα. Στα 47 μου έκανα μια πολύ αυστηρή επιλογή για το ποιον θέλω να έχω δίπλα μου και ποιον όχι», είπε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω κάνει αισθητικές επεμβάσεις. Κάνω πράγματα που δεν δείχνουν μεγάλη αλλοίωση. Περισσότερο για μένα γιατί εγώ θα αισθανόμουν περίεργα και φυσικά για τις αντιδράσεις των άλλων».

Η γνωστή ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τη διάκριση φύλων που γίνεται ακόμη και στο… botox. «Όποια γυναίκα “πείραξε” κάτι παραπάνω πάνω της, δέχεται απίστευτο bullying, αυτό όμως δεν ισχύει για τους άντρες.

Δεν υπάρχει ισότητα για το πως κρίνουμε μια γυναίκα και έναν άντρα.Υπάρχουν πολλοί άντρες που έχουν κάνει botox, ακόμα και πολιτικοί αρχηγοί και πολύ καλά έκαναν, αλλά δεν το σχολιάζει κανείς.(…) Η γυναίκα βάλλεται από παντού».

Όσον αφορά τη μητρότητα η Μαρία Κωνσταντάκη παραδέχτηκε: «Νομίζω γύρω στα 28, που είχα αποφασίσει πως δεν ήθελα να παντρευτώ, ήθελα παιδί σκέτο. Μετά όμως έκανα τη ψυχοθεραπεία μου και κατάλαβα ως ήταν πολύ λάθος.

Δεν αισθάνομαι πως είχα πολύ έντονα το μητρικό φίλτρο, όπως έχουν κάποιες άλλες γυναίκες. Αισθανόμουν πως ήθελα να κάνω ένα παιδί, για να λέω “αχ στα γεράματα μου…” ποια γεράματα σου; Και γιατί είσαι σίγουρος, ότι αν δε του φερθείς καλά θα το έχεις στα γεράματα σου; Ποιον άνθρωπο θα έχεις στα γεράματα σου, αν του φερθείς σκάρτα; Όταν πραγματικά θες, δημιουργείς συνθήκες».

Σχετικά με την απιστία η ηθοποιός, εξομολογήθηκε: «Έχω απιστήσει. Δεν το μετάνιωσα, απλά έχω στενοχωρηθεί με τον εαυτό μου σε εκείνη τη φάση, γιατί θεώρησα ότι είναι απιστία προς τον εαυτό μου, να χρειαστώ ένα άτομο για να φύγω από μία σχέση».

Η ηθοποιός ρωτήθηκε αν έχει υπάρξει “κατίνα” σε μια σχέση, θέτοντας παράλληλα ένα εύλογο ερώτημα: «Γιατί δεν υπάρχει “κατίνος”; Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πάρα πολλούς άντρες να γίνονται “κατίνοι”, αλλά δεν υπάρχει όμως το αντίστοιχο; Έχω ψάξει κινητό, ναι… Αν υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει κάνει, τον σέβομαι».

Δείτε το βίντεο: