Στέλιος Ρόκκος: Επιστρέφει στο κέντρο που τραγουδάει, μετά τον πνιγμό του αδερφού του (ΦΩΤΟ)

Στέλιος Ρόκκος: Επιστρέφει στο κέντρο που τραγουδάει, μετά τον πνιγμό του αδερφού του (ΦΩΤΟ)

Η ανάρτηση του τραγουδιστή, Στέλιου Ρόκκου στο Instagram για την επιστροφή του στο κέντρο που τραγουδάει

Ο Νίκος Ρόκκος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ο Στέλιος Ρόκκος άφησε στην άκρη τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πήγε στη γενέτειρά του, Λήμνο, για τον τελευταίο «αντίο» στον αδερφό του. Η κηδεία έγινε στις 3 Ιανουαρίου με τον τραγουδιστή και την οικογένειά του σε βαρύ πένθος.

Παρόλα αυτά, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε με ανάρτησή του, επιστρέφει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά στη Θεσσαλονίκη, για μια τελευταία εμφάνιση.

Η δημοσίευσή του

rokkos8e

Έχασε και τους δύο αδερφούς του μέσα σε λίγα χρόνια

Τον Ιούνιο του 2021, ο Στέλιος Ρόκκος χάνει τον αδερφό του Κώστα ξαφνικά, από ανακοπή.

Δύο χρόνια μετά, η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι στον τραγουδιστή και μαθαίνει ότι ο δεύτερος αδερφός του, Νίκος, πεθαίνει στα 50 του, από πνιγμό.

Και τα δύο του αδέρφια δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στη γενέτειρά τους Λήμνο, εκεί όπου μεγάλωσαν, δούλεψαν και άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Το βράδυ της 30ής Δεκεμβρίου, το κέντρο που εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος δεν άνοιξε, εκδηλώνοντας με μια ανάρτηση στο Instagram, συμπαράσταση στον τραγουδιστή, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες.

Αργότερα, όμως, έγινε γνωστό, πως ο Νίκος Ρόκκος βρέθηκε νεκρός στις 11 το βράδυ στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος της κοινότητας Παναγιά.
Ο άτυχος άνδρας αγαπούσε τη θάλασσα και τον τόπο του, όπου φαίνεται πως ήταν αρκετά δημοφιλής. Ο Νίκος Ρόκκος εξελέγει πρόσφατα πρόεδρος της κοινότητας Καλλιόπης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Λήμνου. Κόσμος που τον ήξερε από τη δράση του στο νησί, τον αποχαιρετά με αναρτήσεις στα social media τις τελευταίες ώρες. Από αυτές ξεχωρίζει η δημοσίευση του καθηγητή του.

Ο Θοδωρής Μπελίτσος έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι μπορεί να τον ήξεραν ως αδερφό του γνωστού τραγουδιστή, αλλά εκείνος τον θυμάται για την αγάπη του στα άλογα, τη θάλασσα και τους συντοπίτες του. Έφτιαξε ένα φιλόξενο στέκι στο παλιό σχολείο, για τους ηλικιωμένους συγχωριανούς του καθώς το χειμώνα δεν υπάρχει καφενείο.