Ο Σαβιόλα την παντρεύτηκε μετά από 17 χρόνια!

Ο Σαβιόλα την παντρεύτηκε μετά από 17 χρόνια!

Ο πρώην άσος της Μπάρτσα και του Ολυμπιακού επισημοποίησε επιτέλους τη σχέση με την σύντροφο και μητέρα των παιδιών του.

Άργησε πολύ, αλλά την αποκατέστησε τη γυναίκα του ο Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και μεταξύ άλλων και του Ολυμπιακού παντρεύτηκε τη μητέρα των παιδιών του έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια!
Όπως αναφέρει η 24Matins: «Ο πρώην ποδοσφαιριστής και το μοντέλο Romanela Amato αποφάσισαν να ενώσουν τη ζωή τους στο γάμο, γιορτάζοντας το με ένα μεγάλο πάρτι. Έχουν δύο παιδιά, 9 και 10 ετών.

Ένας 17χρονος έρωτας σφραγισμένος τελικά σε γάμο

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Javier Saviola και το μοντέλο Romanela Amato ένωσαν τη ζωή τους σε γάμο μετά από 17 χρόνια σχέσης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ένα παρεκκλήσι στην Παρανά, την πατρίδα του μοντέλου, και ήταν οικεία και προσωπική, περιτριγυρισμένη από τα πιο κοντινά της πρόσωπα.

Μια γιορτή γεμάτη εκπλήξεις

Αργότερα, το ζευγάρι διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στο ξενοδοχείο Termas Victoria στην πόλη Entre Ríos της Victoria. Οι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων συγγενείς και στενοί φίλοι, απόλαυσαν ζωντανή μουσική από το Los Totora, ένα συγκρότημα με το οποίο η νύφη και ο γαμπρός ανέβηκαν στη σκηνή για να τραγουδήσουν. Η γιορτή οργανώθηκε σχολαστικά και οι επισκέπτες που έμειναν στο ξενοδοχείο έλαβαν ένα ξεχωριστό δώρο.

Η ιστορία μιας αγάπης που πέρασε τα σύνορα

Η Romanela Amato και ο Javier Saviola ξεκίνησαν τη σχέση τους μόλις λίγους μήνες πριν ο ποδοσφαιριστής ταξιδέψει στη Γερμανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006. Αν και η καριέρα του Saviola τους οδήγησε να ζήσουν σε διάφορες χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα, ο έρωτάς τους δεν αμφιταλαντεύτηκε ποτέ. Αυτή τη στιγμή, το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, την Julieta και τον Fabricio, 10 και 9 ετών αντίστοιχα.

Η καριέρα της Romanela Amato

Η Amato, με καταγωγή από το Paraná, Entre Rios, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε ηλικία 13 ετών με τον Roberto Giordano, ο οποίος τη θεωρούσε διάδοχο της Valeria Mazza. Αφού μετακόμισε στο Μπουένος Άιρες, συνάντησε τον Σαβιόλα σε μια αίθουσα μπόουλινγκ στο Πουέρτο Μαδέρο και από τότε, η ζωή thw είναι στενά συνδεδεμένη με αυτή του πρώην ποδοσφαιριστή.

Όπως έγραψαν τα sites για celebrities στην Αργεντινή «Η ιστορία αγάπης μεταξύ του Javier Saviola και της Romanela Amato είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα ότι δεν υπάρχουν σύνορα ή εμπόδια όταν πρόκειται για αληθινή αγάπη. Παρά τις προκλήσεις και τις αλλαγές που τους παρουσίασε η ζωή, ήξεραν πώς να κρατούν αναμμένη τη φλόγα του έρωτά τους. Ο γάμος τους δεν είναι μόνο η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή τους, αλλά και η γιορτή μιας αγάπης που άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου».

Το γιατί άργησαν κοντά δυο δεκαετίες να παντρευτούν και γιατί το έκαναν τώρα δεν το έχουν ακόμη αποκαλύψει…