Σκορδά: «Έχουν γραφτεί πράγματα που δεν είχαν καμία βάση αλήθειας και δεν ασχολήθηκα ποτέ»

Σκορδά: «Έχουν γραφτεί πράγματα που δεν είχαν καμία βάση αλήθειας και δεν ασχολήθηκα ποτέ»

Για όλα μίλησε η Φαίη Σκορδά

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Φαίη Σκορδά στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή της ΕΡΤ, «Μαμα-δες» το απόγευμα της Κυριακής. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής Fay’s Time αναφέρθηκε από καρδιάς στα δημοσιεύματα που κατά καιρούς ασχολούνται με την προσωπική της ζωή και την δική της διαχείριση στην ιδιωτικότητα και τα ΜΜΕ.

Ειδικότερα, η Φαίη Σκορδά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν φορές που έχουν γραφτεί πράγματα τα οποία δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Καμία βάση αλήθειας. Δηλαδή ότι εγώ έχω φίλη μου την Μαρία και την Μαρία να μην την έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Δεν ασχολήθηκα ποτέ. Εάν θέλεις να έχεις μια προσωπική ζωή και να μην ασχοληθεί κανείς, σε μένα τουλάχιστον, και ο κόσμος με έχει σεβαστεί πάντα και οι δημοσιογράφοι το έχουν σεβαστεί».

«Ίσως να ξέρω και πως να το διαχειριστώ. Θέλω δηλαδή να βγω με μια φίλη μου, δεν θα πάω σε μια πρεμιέρα. Κατάλαβες τι εννοώ; Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι, αν θέλω να δω μια φίλη μου, δεν θα βγω. Βέβαια είναι πολύ λίγες οι φορές αυτές που αποφάσισα να βγω οπότε ίσως είναι και αυτός ο λόγος, τώρα που το σκέφτομαι».

«Νομίζω ότι, εάν δεις όλη την πορεία μου, ήμουν και πριν έτσι. Είμαι αυτός ο άνθρωπος, εάν το σκεφτείς, δεν έχει κάτι» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά στην ΕΡΤ. «Το πιο εξωφρενικό πράγμα που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι είμαι έγκυος για 1000η φορά. Θα έπρεπε να έχω άπειρα παιδιά αυτή τη στιγμή».