Η αποστομωτική απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στον Κυριάκο Βελόπουλο

Η αποστομωτική απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στον Κυριάκο Βελόπουλο

«Υπηρέτησα 23 μήνες ως έφεδρος αξιωματικός Πεζικού»

Με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο <a title="Γιώργος Καπουτζίδης” href=”https://dessou.gr/tag/giorgos-kapoutzidis”>Γιώργος Καπουτζίδης θέλησε να απαντήσει σε όσα έγραψε για αυτόν ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Για τον κύριο Καπουτζίδη, επειδή μίλησε για το 2015 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;», θυμίζουμε πως έγραψε στο Twitter/X ο Κυριάκος Βελόπουλος για τον Γιώργο Καπουτζίδη με αφορμή τη συνέντευξη του ηθοποιού και σεναριογράφου στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο <a title="Γιώργος Καπουτζίδης” href=”https://dessou.gr/tag/giorgos-kapoutzidis”>Γιώργος Καπουτζίδης πριν από λίγο θέλησε να απαντήσει στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Θεοπούλας από το «Παρά Πέντε» και γράφοντας στο Instagram: «Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται, πως στο στρατό παρουσιάστηκα το Μάρτιο του 1999 και απολύθηκα το Φεβρουάριο του 2001. Υπηρέτησα 23 μήνες ως έφεδρος αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα 4 μήνες στη ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης και από εκεί στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκλήσσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ στα Θερμά Νιγρίτας. Αυτά και καλή χρονιά!».

Η αποστομωτική απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στον Κυριάκο Βελόπουλο