Ελένη Βουλγαράκη: Ερωτευμένη με γνωστό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού (VIDEO)

Ελένη Βουλγαράκη: Ερωτευμένη με γνωστό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού (VIDEO)

Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι το τελευταίο διάστημα η Ελένη Βουλγαράκη με ποδοσφαιριστή 10 χρόνια μικρότερο της που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό

Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι το τελευταίο διάστημα η Ελένη Βουλγαράκη με ποδοσφαιριστή 10 χρόνια μικρότερο της! Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό Σουσού, η γνωστή δημοσιογράφος ζει τον έρωτα στο πλάι του 24χρονου άσου του Παναθηναϊκου.

Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης φημολογείται ότι είναι το ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι περιζήτητος και από ομάδες του εξωτερικού, και η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία φέτος ανήκει στην ομάδα της εκπομπής «Το Πρωινό», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη και όσα ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» φημολογείται ότι είναι σε σχέση και είναι πολύ ερωτευμένοι.

«Είναι μια κοπέλα που γνωρίζουμε πολύ καλά και εκείνος είναι πάρα πολύ δημοφιλής ποδοσφαιριστής, πάιζει στον Παναθηναϊκο. Μιλάμε για την Ελένη Βουλγαράκη, η οποία είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Φώτη Ιωαννίδη. Θα κλείσει 10 Ιανουαρίου τα 24. Έχουν μία διαφορά ηλικίας…» ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.