Μαρία Ματσούκα: Η αποκάλυψη που έκανε για τον γάμο της αδελφής της με τον Πέτρο Κόκκαλη (VIDEO)

Κατερίνα Καραβάτου: Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από τον Κρατερό - Έχει σχέση; (VIDEO)

Ο γάμος τους συζητήθηκε πάρα πολύ

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη ρεπόρτερ Μένια Κούκου μίλησε η Μαρία Ματσούκα. Η γνωστή συγγραφέας αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και τον πρόσφατο λαμπερό γάμο της αδελφής της, Δήμητρας, με τον επιχειρηματία και πολιτικό Πέτρο Κόκκαλη.

«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, πολύ σύντομα έμαθα ότι έχω διαβήτη κύησης και μάλιστα σε επικίνδυνη μορφή. Μόλις μπήκα στον μήνα μου, ήρθαν οι πόνοι και γέννησα. Το παιδί βγήκε 2.400 και έπρεπε να μπει θερμοκοιτίδα για να τρέφεται σωστά», περιγράφει η Μαρία Ματσούκα.

«Είχα αγωνία. Βγήκα από το μαιευτήριο και την επόμενη μέρα γύρισα και τον πήρα», εξομολογείται η συγγραφέας στην κάμερα του Alpha.

«Έχουμε πάθει πια μια εμμονή όλοι με τα κινητά και είμαστε διαρκώς με ένα κινητό στο χέρι και χάνουμε την στιγμή χωρίς να καταγράφεται μέσα μας. Εγώ από τον γάμο της αδελφής μου, δεν έχω ούτε μία φωτογραφία», απαντά η Μαρία Ματσούκα σε σχετική ερώτηση για τον πρόσφατο γάμο της αδελφής της, Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη.

«Βέβαια και χάρηκα και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, εφόσον η αδελφή μου είναι ευτυχισμένη και ο Πέτρος», παραδέχεται κλείνοντας η Μαρία Ματσούκα στην πρωινή εκπομπή του Alpha.