Γιάννης Πουλόπουλος σε Μαρία Ιωαννίδου: «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ιλαρά που την κολλάς» (VIDEO)

Γιάννης Πουλόπουλος σε Μαρία Ιωαννίδου: «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ιλαρά που την κολλάς» (VIDEO)

Δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του

Η Μαρία Ιωαννίδου έκανε δηλώσεις κι εξέφρασε ξανά την έντονη αντίθεσή της σχετικά με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως δέχτηκε άσχημα μηνύματα, αφού είπε δημόσια την άποψή της.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως κατ’ εκείνη, τα ομόφυλα ζευγάρια δεν πρέπει να υιοθετούν παιδιά, γιατί θα γίνουν κι εκείνα ομοφυλόφιλα. Επιπλέον, δήλωσε: «Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν είναι καλή η εποχή που ζούμε, λες μια κουβέντα κι όλοι σε βρίζουν».

Την έντονη ενόχλησή του μετά τις δηλώσεις της, εξέφρασε ο Γιάννης Πουλόπουλος. «Έχω λίγο θυμώσει. Έχω κουραστεί να ακούω “αυτό είναι η άποψή μου”. Κι εννοείται ότι αν η κυρία Ιωαννίδου είχε μια άποψη αν είναι υπέρ ή κατά, είναι απολύτως σεβαστή. Όμως, το να λες ότι τα παιδιά των ομοφυλόφιλων θα γίνουν κι αυτά ομοφυλόφιλα είναι παντελώς λάθος. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ιλαρά που την κολλάς. Δεν είναι μια κολλητική ασθένεια που λες, άρα θα την κολλήσει και το παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι σεξουαλικός προσανατολισμός, το έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές και λυπάμαι που το λέω. Για αυτό το πράγμα θα πρέπει να τοποθετούνται μόνο ειδικοί. Εκεί καταλήγω. Δεν μπορεί να λέει “έχω μια άποψη”. Το να πεις μια άποψη είναι υπέρ ή κατά. Το να αναλύεις μια επιστημονική άποψη, είναι λάθος αν δεν είσαι επιστήμονας. Δεν ρωτήσαμε την επιστημονική άποψη».