Πρωταθλητής του NBA βγήκε ραντεβού με γυναίκα και εκείνη έψαχνε την περιουσία του στο κινητό της! (VIDEO)

Πρωταθλητής του NBA βγήκε ραντεβού με γυναίκα και εκείνη έψαχνε την περιουσία του στο κινητό της! (VIDEO)

Έχει βγάλει πάνω από 130 εκατομμύρια ευρώ στην καριέρα του

Ο μπασκετμπολίστας Άαρον Γκόρντον, πρωταθλητής του NBA την περασμένη σεζόν, έγινε viral με μια αποκάλυψη που έκανε στη διάρκεια συνέντευξής του. Είπε πως στη διάρκεια ραντεβού του με μια γυναίκα εκείνη είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο την καθαρή αξία της περιουσίας του.

Μιλώντας στο podcast του δημιουργού περιεχομένου Curious Mike, ο φόργουορντ των Ντένβερ Νάγκετς, ένας από τους κομβικούς παίκτες στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος του NBA στην ιστορία του συλλόγου, αφηγήθηκε μια ιστορία προκειμένου να υπογραμμίσει πόσο πολύ η διασημότητά του και το γεγονός πως τα χρήματα που κερδίζει είναι μια πληροφορία γνωστή στο ευρύ κοινό έχει επηρεάσει την προσωπική του ζωή.

«Θα σου πω μια τρελή ιστορία. Είμαι έξω ραντεβού με μια γυναίκα, αν θυμάμαι καλά ήμασταν στο Σικάγο. Βρισκόμαστε στο μπαρ ενός ρεστοράν και πίνουμε ποτό, ενώ περιμένουμε το τραπέζι μας και καθώς κοιτάζει το κινητό της ρίχνω μια ματιά και βλέπω πως η τελευταία της αναζήτηση ήταν Aaron Gordon net worth (σ.σ. η καθαρή αξία της περιουσίας του). Αυτό είναι τρελό», είπε ο ασος των Ντένβερ Νάγκετς.

Ο 28χρονος Αμερικανός μπασκετμπολίστας από την Καλιφόρνια επιλέχθηκε στο νούμερο τέσσερα του draft από τους Ορλάντο Μάτζικ το 2014. Έκανε όνομα για τα εντυπωσιακά καρφώματά του στα ματς του NBA, αλλά και στους διαγωνισμούς καρφωμάτων του 2016 και του 2020.

Στη διάρκεια της καριέρας του στο NBA, ο Γκόρντον υπολογίζεται πως έχει λάβει 134,7 εκατομμύρια δολάρια από τα συμβόλαιά του με τους Ορλάντο Μάτζικ και τους Ντένβερ Νάγκετς. Την περασμένη σεζόν, υπέγραψε νέα συμφωνία με τους δεύτερους ως το τέλος της σεζόν 2025-26 που του εξασφαλίζει 86,6 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Άαρον Γκόρντον αφότου έκανε ντεμπούτο στο NBA μέχρι και σήμερα έχει 13,4 πόντους κατά μέσο όρο με 6,3 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ. Αυτή τη σεζόν καθώς οι Ντένβερ Νάγκετς υπερασπίζονται τον τίτλο τους σε 19 ματς μετράει 12,5 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ.