Η… πληρωμένη απάντηση Μέσι στο «καυτό» δημοσίευμα ότι απάτησε την Αντονέλα (ΦΩΤΟ)

Η... πληρωμένη απάντηση Μέσι στο «καυτό» δημοσίευμα ότι απάτησε την Αντονέλα (ΦΩΤΟ)

Οι ισχυρισμοί βραζιλιάνικου μέσου και η διάψευση από τα αργεντίνικα ΜΜΕ

Μπορεί να έχει προκληθεί σάλος μετά το δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο Λιονέλ Μέσι απάντησε τη σύζυγό του Αντονέλα με γνωστή δημοσιογράφο από την Αργεντινή, όμως το ζευγάρι φαίνεται να μην ασχολείται, καθώς βρίσκεται με τα παιδιά του στη Disney World στη Φλόριντα.

Η οικογένεια εντοπίστηκε φυσικά από τους θαυμαστές του άσου της Ίντερ Μαϊάμι, ο οποίος ήταν ευδιάθετος.

Το επίμαχο δημοσίευμα

Σύμφωνα με Directo do Miolo, ο Λιονέλ Μέσι απάτησε την Αντονέλα Ροκούζο μετά τη δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινής, Σόφι Μαρτίνες.

Οι Βραζιλιάνοι τονίζουν ότι η δημοσιογράφος είναι ο λόγος που την τελευταία περίοδο το ζεύγος περνάει σοβαρή κρίση και βρίσκεται στα πρόθυρα του διαζυγίου. Μια είδηση που έρχεται για να «ταράξει» τα νερά, ρίχνοντας… λάδι στη φωτιά, καθώς πριν από μόλις λίγες ημέρες είχε αποκαλυφθεί ότι ο Μέσι και η Αντονέλα περνάνε μια δύσκολη περίοδο και προσπαθούν να τα βρουν για χάρη των παιδιών τους.

Πάντως, στην Αργεντινή αναφέρουν ότι το δημοσίευμα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και πώς είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς οι Βραζιλιάνοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν ακόμα την ήττα στο Μαρακανά.