Απίστευτο: H Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε να δει τον Εμπαπέ αλλά δεν ήξερε πως είναι (VIDEO)

Απίστευτο: H Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε να δει τον Εμπαπέ αλλά δεν ήξερε πως είναι (VIDEO)

Πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο και θεωρεί πως η Εθνική μας αδικήθηκε με την ισοπαλία

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε στο γήπεδο μαζί με την οικογένειά της για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου με τη Γαλλία στο γήπεδο Αγια Σοφιά OPAP Arena και στη συνέχεια διηγήθηκε το πως πέρασε στους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια του “Happy Day” είπε πως βρήκε την Εθνική Ελλάδας σε καλή φόρμα, ενώ δίσταζε να ανεβάσει κάποια φωτογραφία της πριν βάλουμε ένα γκολ για να μην την πουν γρουσούζα, στη συνέχεια όμως, αφού σκοράραμε απαλλάχθηκε από τους ενδοιασμούς της.




Όπως είπε πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο και θεωρεί πως η Εθνική μας αδικήθηκε με την ισοπαλία, ενώ δημοσίευσε και ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που το συνόδευσε με τη φράση “Ελλαδάρα Ολέ”, ενώ μοιράστηκε και ακόμα δύο φωτογραφίες,αλλά και ένα βίντεο από τους πανηγυρισμούς της στο δεύτερο γκολ της εθνικής ομάδας.

 

“Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε οικογενειακώς τον αγώνα Ελλάδας-Γαλλίας.
Μοναδική εμπειρία! Μπράβο Ελλάδα μας! ❤️

ΥΓ: Οι πανηγυρισμοί και τα ουρλιαχτά που ακούτε- ανάμεσα τους και το δικό μου -είναι στο πρώτο γκολ.” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αυτό που τόνισε όμως ήταν πως ενώ νόμιζε πως έβλεπε τον Μπαπέ να παίζει από την αρχή του αγώνα, όταν της είπαν ότι θα έμπαινε αλλαγή αφού σκόραρε η Ελλάδα αναρωτήθηκε ‘δεν έπαιζε τόση ώρα;”

“Αρχικά νόμιζα ότι παίζει ο Μπαπέ και κάποια στιγμή ακούω να λένε ”α ετοιμάζεται, τώρα θα μπει” και λέω ”δεν έπαιζε τόση ώρα;””, είπε στο “Happy Day” η παρουσιάστρια του ALPHA.