Ρόμπερτ Πάτινσον – Σούκι Γουότερχαουζ: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι – Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες με ένα VIDEO!

Ρόμπερτ Πάτινσον - Σούκι Γουότερχαουζ: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι - Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες με ένα VIDEO!

Το ζευγάρι είναι πέντε χρόνια μαζί και είναι τρελά ερωτευμένο

Η Σούκι Γουότερχαουζ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα γίνουν γονείς. Μετά από καιρό εικασιών περί εγκυμοσύνης, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Corona Capital Festival στην Πόλη του Μεξικού την Κυριακή.

«Αποφάσισα να φορέσω κάτι ιδιαίτερα λαμπερό σήμερα γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από κάτι άλλο που συμβαίνει», είπε σε ένα βίντεο ενώ έκανε χειρονομία δείχνοντας την κοιλιά της.

Η κοιλίτσα της Βρετανίδας ηθοποιού φαινόταν φουσκωμένη, καθώς φορούσε ένα λαμπερό, ροζ μίνι φόρεμα. Πριν από την ανακοίνωση, πηγές είχαν δηλώσει στο Page Six ότι η 31χρονη Γουότερχαουζ και ο 37χρονος Πάτινσον, είναι «ενθουσιασμένοι» που θα γίνουν γονείς. Οι φήμες για εγκυμοσύνη είχαν ξεκινήσει τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του ζευγαριού στα βραβεία GO στο Λος Άντζελες.

Οι δυο τους βγαίνουν εδώ και πέντε χρόνια, αλλά έχουν καταφέρει να κρατήσουν το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Πάτινσον και η Γουότερχαουζ έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί τον Δεκέμβριο του 2022, καθώς παρευρέθηκαν σε επίδειξη μόδας του οίκου Dior στη Γκίζα της Αιγύπτου.

Τον Φεβρουάριο, η τραγουδίστρια -είχε δώσει μια γεύση από τη σχέση τους, αποκαλύπτοντας ότι δεν περνούν ποτέ περισσότερο από δύο μήνες χώρια όταν εργάζονται. «Ούτε εγώ το πιστεύω πως είμαι τόσο ευτυχισμένη με κάποιον για σχεδόν πέντε χρόνια».

«Είχα δύο μέρες ρεπό τις προάλλες και ήθελα σαν τρελή να πάω να τον δω», είπε και πρόσθεσε: «Μετά θα βγει για μερικές μέρες. Είμαι πάντα απίστευτα ενθουσιασμένη όταν βλέπω το όνομά του να εμφανίζεται στο τηλέφωνό μου ή ακόμα και σε ένα μήνυμα, και νομίζω ότι αισθάνεται το ίδιο για μένα. Έχουμε πάντα τόσα πολλά να πούμε και τον βρίσκω ξεκαρδιστικό».