Φαίη Σκορδά για Super Κατερίνα: «Υπερέβησαν τα όρια, είναι προσβλητικό για τον Μικρούτσικο» (VIDEO)

Φαίη Σκορδά για Super Κατερίνα: «Υπερέβησαν τα όρια, είναι προσβλητικό για τον Μικρούτσικο» (VIDEO)

«Είναι προσβλητικό γιατί φιλοξενείς έναν άνθρωπο που σε βρίζει»

Για την προβολή των δηλώσεων του Light κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου μίλησαν στην εκπομπή «Fay’s Time».

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε το ξέσπασμα της Νανάς Παλαιτσάκη που είπε ότι «έκαναν κα΄τι απαράδεκτο, κρέμασαν στο παράθυρο τον Ανδρέα και δίπλα το “κατηγορώ” το Light, να τον ξεφτιλίσουν».

Με αφορμή αυτό, η παρουσιάστρια είπε: «Αυτό γίνεται θέμα. Η αντιπαράθεση αυτή έχει γίνει θέμα κι άλλες φορές. Δεν είναι στη φύση της εκπομπής (σ.σ. Super Κατερίνα) η αντιπαράθεση του Μικρούτσικου με τον οποιονδήποτε Light να είναι μέσα στη θεματολογία;».




Η παρουσιάστρια συνέχισε, λέγοντας: «Προφανώς και καλά κάνουν γιατί πάνε και καλά στα νούμερα. Έχουν αυτή τη συγκεκριμένη θεματολογία που γίνεται και προσωποκεντρική, με διαμάχες δικές τους… Αυτή είναι η φύση της εκπομπής, καλά κάνουν, δεν θα την κρίνει κάποιος, ο κόσμος κρίνει και εν τέλει βλέπει ή δεν βλέπει κάτι. Απλώς η συγκεκριμένη στιγμή, τα συγκεκριμένα λόγια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν υπερβολικά, ήταν σα να υπάρχει μία γραμμή, να υπερέβησαν τα όρια. Δεν είναι μόνο το τηλεοπτικό, μετά υπάρχει ένας σεβασμός σε έναν άνθρωπο. Δεν είναι για να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι για το συγκεκριμένο μόνο».

Τέλος, η Φαίη Σκορδά είπε: «Δεν είναι μόνο το τηλεοπτικό, μετά υπάρχει και ένας άνθρωπος που κάθεται εκεί στην παρέα. Ίσως εκεί θα πρέπει να υπάρχει ένα φίλτρο. Κανείς δε μπορεί να κάνει τον αρχισυντάκτη μίας εκπομπής, γιατί ο κόσμος είναι αυτός που επιλέγει. Αλλά η συγκεκριμένη στιγμή, ανθρώπινα, επαγγελματικά και από σεβασμό και μόνο και δεν έχει να κάνει η ηλικία, δεν είναι ωραίο. Είναι προσβλητικό γιατί φιλοξενείς έναν άνθρωπο που σε βρίζει».