Βλάσσης Χολέβας για Σοφία Χατζηπαντελή: «Είναι αναιδής, δεν μιλάει καθόλου ελληνικά – Δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης» (VIDEO)

Βλάσσης Χολέβας για Σοφία Χατζηπαντελή: «Είναι αναιδής, δεν μιλάει καθόλου ελληνικά - Δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης» (VIDEO)

«Προσπαθεί την περίεργη περσόνα που έχει να την κάνει ακόμα πιο περίεργη»

Τον Βλάσση Χολέβα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και όταν ρωτήθηκε για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο ίδιος αντέδρασε με τον δικό του τρόπο.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση αφορούσε τη συμμετοχή του μοντέλου στο «My Style Rocks», αλλά και την αποχή της Βίκυς Καγιά από την τηλεόραση τη φετινή σεζόν.

Ο Βλάσσης Χολέβας απάντησε: «Πώς το ‘ξερα ότι θα μου ‘ρθει αυτή η ερώτηση… πάλι θα της κάνουμε διαφήμιση; Τι να σου πω; Εγώ θα προσυπογράψω αυτά που λέει ο Λάκης Γαβαλάς. Πολύ drama χωρίς λόγο… πολύ drama».




Στο σχόλιό του, για τη Βίκυ Καγιά, ο ίδιος είπε: «Αμάν πια με ρωτάτε για τη Βίκυ Καγιά! Γιατί να λείπει; Κανένας δεν λείπει και κανένας δεν έχει συμβόλαιο μια ζωή με το μέσο που λέγεται τηλεόραση».

Λίγες μέρες πιο πριν, ο ίδιος είχε προχωρήσει σε αιχμηρές δηλώσεις για το μοντέλο. Όπως είπε: «Είναι απαράδεκτη. Προσπαθεί την περίεργη περσόνα που έχει να την κάνει ακόμα πιο περίεργη», δήλωσε.

«Είναι αναιδής, δεν μιλάει καθόλου ελληνικά κι αυτό δεν αρέσει στον κόσμο και φαίνεται. Δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης εκεί μέσα. Δεν τη γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά όταν μου πλασάρεις ότι έχεις μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, εγώ αναρωτιέμαι το εξής “επειδή τα χρήματα που κερδίζεις στο εξωτερικό είναι δεκαπλάσια, γιατί δεν είσαι εκεί;”. Γιατί είσαι στην Ελλαδίτσα και κάνεις εδώ καριέρα σε κάτι που δεν ξέρουμε τι υπάρχει;», πρόσθεσε κλείνοντας.