Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Αν δεν είχε μπει στο Survivor All Star, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα σήμερα» (VIDEO)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Δεν ισχύει κανένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας»

«Mετά το διαζύγιό μου αισθάνθηκα πόνο, επειδή είμαι πολύ συναισθηματική»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα.

Η Instagrammer μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι εξέφρασε τα συναισθήματά της σχετικά με το τέλος του γάμου της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

«Στην αλλαγή μετά το διαζύγιό μου αισθάνθηκα πόνο, επειδή είμαι πολύ συναισθηματική. Όταν περνούσα τη μετάβαση από το διαζύγιό μου, πήρα τη ζωή μου στα χέρια μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για το «My Style Rocks» και την περίοδο που συμμετείχε σε αυτό. «Το κεφάλαιο “My Style Rocks” έχει κλείσει για εμένα. Θυμάμαι τον εαυτό μου πολύ μικρή πίσω σε αυτό. Υπήρξαν διάφορες προτάσεις για ριάλιτι σόου, οι οποίες δεν ευδοκίνησαν», είπε κλείνοντας.



Όπως ανέφερε αργότερα, αναφορικά με τον γάμο της, δεν μετάνιωσε που τον έκανε, παρά το διαζύγιό της. «Βρέθηκα στα 24 μου χρόνια παντρεμένη, ήταν κάτι που δεν το περίμενα, όπως ούτε και το διαζύγιό μου. Δεν μετάνιωσα που παντρεύτηκα τόσο μικρή, αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα το ξαναέκανα. Αισθανόμουν σιγουριά με τον πρώην άνδρα μου, δεν χάλασε η σχέση, απλά οι άνθρωποι αλλάζουν», εξήγησε.

Πρόσθεσε επίσης: «Δεν μετάνιωσα που προχώρησα σε μια νέα σχέση, γιατί ήμουν μαθημένη να έχω σχέση. Ο Στάθης με διεκδίκησε πολύ, ήταν ακατόρθωτο να μην φτάσουμε σε σχέση. Μου έδειχνε με κάθε τρόπο ότι ήθελε να είμαστε μαζί. Όταν φεύγεις από μια σχέση λες λόγια που μπορεί να μην τα εννοείς, αλλά αυτό μπορεί και να αλλάξει όταν καταλαγιάσει. Όταν ο Στάθης μπήκε στο Survivor το πήρα προσωπικά, ένιωθα λες και συμμετέχω εγώ. Δεν ήθελα να μπει ο Στάθης στο Survivor All Star, ο κύκλος των ριάλιτι με είχε κουράσει. Το ότι πήγε στο All Star το θεώρησα περιττό. Στη θέση του δεν θα το έκανα. Αν δεν είχε μπει τότε, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα σήμερα».

Όσο για τον δημόσιο καβγά τους στα μπουζούκια, ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι έκανε κακό στην εικόνα μου ο δημόσιος καβγάς μας. Ήταν μια φυσιολογική αντίδραση ενός πρώην ζευγαριού που συναντιούνται ξανά».

Τέλος, μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια και το ενδεχόμενο ενός γάμου. «Σε δέκα χρόνια, θα ήθελα σίγουρα να συνεχίσω με τη δουλειά μου και να έχω κάνει οικογένεια. Δεν είναι προτεραιότητά μου ο γάμος. Δεν βλέπω νυφικό και κλαίω. Θα έκανα και μόνη μου ένα παιδί. Θα προτιμούσα όμως, τον πατροπαράδοτο τρόπο, να έχω έναν άντρα στη ζωή μου και να είναι πατέρας των παιδιών μου», είπε κλείνοντας.