Μόνικα Μπελούτσι: Έχει… τρελάνει τον Τιμ Μπάρτον – Το viral VIDEO που το αποδεικνύει!

Μόνικα Μπελούτσι: Έχει... τρελάνει τον Τιμ Μπάρτον - Το viral VIDEO που το αποδεικνύει!

Είναι το νέο αγαπημένο ζευγάρι της σόουμπιζ

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον είναι τρελά ερωτευμένοι και πλέον δεν το κρύβουν. Είναι το νέο αγαπημένο ζευγάρι της σόουμπιζ και ο φακός φαίνεται πως τους λατρεύει.

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή, δημόσια εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, πρώτα στην πρεμιέρα του «Diabolik Chi Sei» και στη συνέχεια στο «Maria Callas: Letters And Memories».

Περπάτησαν μαζί χέρι-χέρι στο κόκκινο χαλί, χαμογελώντας, χωρίς να μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους. Μάλιστα, ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok δείχνει την απίστευτη χαρά του Αμερικανού σκηνοθέτη, που κάνει σαν παιδί δίπλα στην αγαπημένη του Ιταλίδα ηθοποιό.

Της φιλά το χέρι τρυφερά, την κοιτά με θαυμασμό και δεν μπορεί να συγκρατήσει το χαμόγελό του. Το βίντεο έχει γίνει viral, ξεπερνώντας τις 3,4 εκατομμύρια προβολές. Το ζευγάρι απάντησε σε ερωτήματα δημοσιογράφων, όπου η Μόνικα Μπελούτσι εξέφρασε την αγάπη της για την Ελλάδα, ενώ ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι είναι ερωτευμένο.

@screenweek The way they look at each other 🥹🫠♥️😍 #timburton #timburtonmonicabellucci #RoFF18 #screenweek #cinematok #romefilmfestival #romacinemafest2023 #inlove #loveisintheair #monicabellucci ♬ suono originale – ScreenWEEK