Αίας Μανθόπουλος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Εβελίνας Παπούλια για τον θάνατο του ηθοποιού

Αίας Μανθόπουλος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της Εβελίνας Παπούλια για τον θάνατο του ηθοποιού

«Καλό ταξίδι ...όπου κι αν είσαι...όπου κι αν πας» έγραψε η Εβελίνα Παπούλια στο Instagram

Με μία φωτογραφία των δύο από τα παλιά, η Εβελίνα Παπούλια αποχαιρέτισε με μία φράση τον Αίαντα Μανθόπουλο, που πέθανε σήμερα σε ηλικία 61 ετών. Οι δυο τους είχαν υπάρξει τηλεοπτικό ζευγάρι στους Δύο Ξένους, όπου ο Αίας Μανθόπουλος έγινε ευρέως γνωστός στο ευρύ κοινό.

«Καλό ταξίδι …όπου κι αν είσαι…όπου κι αν πας» έγραψε η Εβελίνα Παπούλια στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το μεσημέρι μετά από τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο Αίας Μανθόπουλος πέθανε. Ο ηθοποιός υπέστη πριν από λίγες μέρες εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και βρέθηκε πως υπάρχει μερική απόφραξη καρωτίδων. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε στην εντατική, ωστόσο πέθανε σήμερα το μεσημέρι.

«Το «βρε Αία» το έκανε ο Νίκος (Σεργιανόπουλος)μόνος του γιατί έφτανα καμιά φορά λίγο αργοπορημένος, μου έλεγε «βρε Αία, βρε Αία», κάναμε πλάκα μεταξύ μας και το κράτησε κι έτσι το έβαλε και στη σειρά».

Σημειώνεται ότι ο Αίας Μανθόπουλος, ανιψιός της Ειρήνης Παππά, είχε αποσυρθεί από την τηλεόραση και τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με τον τουρισμό καθώς είχε ξενοδοχειακή μονάδα στη Βουλγαρία. Η τελευταία του δουλειά ήταν στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη πριν από 3 χρόνια.