Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Οι τεχνικοί μου έλεγαν φοβερά πράγματα» (VIDEO)

Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Οι τεχνικοί μου έλεγαν φοβερά πράγματα» (VIDEO)

Θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα με την Κωνσταντίνα. Πολλή κουβέντα για το τίποτα»

Τις δηλώσεις ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε η ομάδα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε τη δική του οπτική ως προς το θέμα.

Αρχικά, ο Γιάννης Πουλόπουλος που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φλορίντα Πετρουτσέλι στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», εξέφρασε την άποψή του για τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής από τις δύο πρώην συνεργάτιδές του, τονίζοντας πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ίσως αναφερόταν στο κομμάτι της φιλίας.

«Κανείς δεν ευεργετεί κανέναν, όλοι πληρωνόμαστε για την δουλειά μας. Εγώ προσωπικά όσο ήμουν εκεί είχα καταλάβει ότι η Κωνσταντίνα, η Νάνσυ και η Φλορίντα ήταν φίλες και έκαναν παρέα, πιστεύω ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να αναφερόταν σε αυτό το κομμάτι. Αν εγώ δεν τα πάω καλά με την Κατερίνα, δεν θα κάνω παρέα μαζί της, θα περίμενω να τελειώσει η σεζόν και θα φύγω. Άλλο το κάνω παρέα και άλλο το συνεργάζομαι», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Δείτε το βίντεο



Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και είπε: «Θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα με την Κωνσταντίνα. Πολλή κουβέντα για το τίποτα. Αυτά έχουν καταγραφεί με αξιόπιστες καταθέσεις της αλήθειας. Οι πιο αξιόπιστες: οι τεχνικοί. Εγώ απείχα από την τηλεόραση και δεν ήξερα το φαινόμενο και ήταν και οι εποχή που είχα απόσταση από τον Alpha και τον κουμπάρο μου, Δημήτρη Κοντομηνά. Όταν ήρθα ξανά στα τηλεοπτικά, δεν υπήρξε τεχνικός που να μη μου λέει φοβερά πράγματα (για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου)».

Και έπειτα πρόσθεσε: «Και μετά άρχισα και μίλαγα με ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση και είχα μία καθολική εικόνα ενός ανθρώπου που ήταν δικό της θέμα με ποιον κάνει παρέα, αλλά δεν είναι δικό της θέμα αυτό να το παίρνει και να το κάνει προσωπική εξουσία και να λέει: “Ο Γρηγόρης με αγριοκοίταξε, απολύεσαι”, “Η Κατερίνα είναι καλή μείνε εκεί”. Αυτό το πράγμα είναι ανεπίτρεπτο. Είναι φεουδαρχία, είναι μεσαίωνας. Δεν είναι ότι μου το είπε ένας και έπεσε έξω, αλλά όλοι. Δεν ξέραμε ποιος θα μείνει στον σταθμό και ήταν θέμα ενός τηλεφωνήματος».

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τη Φλορίντα Πετρουτσέλι

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε στις δηλώσεις που έκανε για εκείνη η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η δημοσιογράφος είχε μιλήσει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι είχε πει για τη συνεργασία τους: «Πάει να κάνει μία κ***τούμπα και να υποστηρίξει όλα αυτά που έκανε λέγοντας ότι της χρέωσαν λάθη, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν και ήμουν μάρτυρας».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Ό,τι αισθάνομαι το λέω».

«Από εκεί και πέρα, δεν έκανα καμία κ***τούμπα, δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και τι δεν έχει ειπωθεί, καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα και καλό είναι να τιμάμε τις συνεργασίες σε αυτή τη ζωή. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος», πρόσθεσε.

Τέλος, για τα όσα ακούγονται κατά καιρούς για το τηλεοπτικό της παρελθόν, είπε: «Με έχει κουράσει αυτό πάρα πολύ. Δεν έγινε και τίποτα στην τελική. Πολύς λόγος για το τίποτα».