Ριάνα: VIDEO με σπάνια εμφάνισή της μετά τα «καρφιά» του Drake – Ο χορός στα γενέθλια του ASAP Rocky

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Σάλος με τις δηλώσεις Μπέου για Κασσελάκη - «Να παράγουμε π@@στ@δ@ς;» (VIDEO)

Από το πάρτι για τα γενέθλια του συντρόφου της

Λίγες μόνο ώρες μετά τα καρφιά του πρώην συντρόφου της Drake στο νέο του τραγούδι, η Ριάνα εμφανίστηκε πιο ανεβασμένη από ποτέ στα γενέθλια του συντρόφου της ASAP Rocky.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή το πάρτι για τα 35α γενέθλια του ASAP Rocky, ένας καλεσμένος κατέγραψε με το κινητό του, τη Ριάνα και το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου το ζευγάρι έκανε ένα πάρτι με λίγους φίλους, στο οποίο, ωστόσο, διασκέδασαν μέχρι το πρωί. Είναι μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της ποπ σταρ, μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της.

Φορώντας ένα τζιν σύνολο με παντελόνι και τζάκετ, η Ριάνα κάνει μερικές χορευτικές κινήσεις και οι φίλοι που έδωσαν το «παρών» στο πάρτι, τη χειροκροτούν. Σε διαφορετικά κλιπ από το ίδιο βράδυ, η Ριάνα εμφανίζεται ξανά, αλλά αυτή τη φορά δεν χορεύει μόνη της. Έχει πάρει αγκαλιά τον ράπερ, ενώ εμφανίζονται μερικά φλας από φακό που τους φωτογραφίζει. Οι δυο τους χορεύουν μαζί και έχουν μερικές τρυφερές στιγμές.

Το ζευγάρι δεν έχει μοιραστεί δημόσια πολλές λεπτομέρειες για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο, σχεδόν δύο μήνες μετά τη γέννησή του, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες τους με το νέο μέλος. Η 35χρονη τραγουδίστρια και ο ράπερ ονόμασαν τον γιο τους Riot Rose Mayers, σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης που απέκτησε το πρακτορείο «Blast».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rihanna (@babgalririi)