Snik: Ξανά ερωτευμένος ο τράπερ; Το ταξίδι στο Παρίσι με εντυπωσιακή καλλονή TikToker! (VIDEO)

Snik: Ξανά ερωτευμένος ο τράπερ; Το ταξίδι στο Παρίσι με εντυπωσιακή καλλονή TikToker! (VIDEO)

Στη Γαλλία με την Marta Aharonian

O Snik φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένος, όπως «πρόδωσαν» κάποια βίντεο που έχουν ανέβει στα social media.

Μετά τον χωρισμό του από τη Γιώτα Ιωαννίδου, ο τράπερ βρίσκεται ξανά σε σχέση. Αυτή τη φορά, με την TikToker με καταγωγή από την Αρμενία, Marta Aharonian. Η μελαχρινή καλλονή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok βίντεο από το ταξίδι τους στο Παρίσι.

@martaahar #fyp #paris #παρισι ♬ 3:15 (Sped Up) – Russ

Ωστόσο, φαίνεται πως η σχέση τους δεν ξεκίνησε τώρα, αφού στο προφίλ της υπάρχουν κι άλλα βίντεο με τον τράπερ στις καλοκαιρινές του διακοπές.

Οι πρώην του Snik

Ο ίδιος ο Snik από την άλλη, δεν έχει κάνει κάποια αντίστοιχη δημοσίευση στα social media, αφού μετά τον χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Γιώτα Ιωαννίδου, προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

@martaahar cool kids #foryou #fyp #greece #syvota @Babygina19 ♬ Loco – Oge & SNIK & VLOSPA

 

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Μάιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», ο τράπερ προχώρησε αρκετά γρήγορα σε μια νέα σχέση, αυτή τη φορά με την Κατερίνα Βαγκάνσια, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο «Love Island», το οποίο μάλιστα, παρουσίαζε η πρώην του Snik, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα είχε κοινοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλά στιγμιότυπα από το σπίτι, στο οποίο συγκατοικούσε ο Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Κατερίνα Βαγκάνσια έχει λάβει μέρος στο παρελθόν, σε αρκετά ριάλιτι, μεταξύ των οποίων το GNTM, το Style Me Up, αλλά και το Love Island. Η 25χρονη εργάζεται ως barwoman και μοντέλο. Κατάγεται από την Αθήνα, έχει 4 αδέρφια και ζει μόνη της από τα 17 της χρόνια. Κατά την είσοδό της στο «Love Island» είχε δηλώσει ότι είναι πολύ αυθόρμητη και δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματα και τη γνώμη της, προσθέτοντας πως την ελκύουν τα δραστήρια αγόρια με αίσθηση του χιούμορ. Ο λόγος που συμμετείχε στο ριάλιτι σχέσεων ήταν επειδή το θεωρούσε μια κορυφαία επιλογή στην τρέχουσα φάση της ζωής της και ανυπομονούσε για νέες γνωριμίες.