Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: O πρώην της μιλά πρώτη φορά για τον άγριο καβγά στα μπουζούκια λίγο μετά τον χωρισμό τους (VIDEO)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: O πρώην της μιλά πρώτη φορά για τον άγριο καβγά στα μπουζούκια λίγο μετά τον χωρισμό τους (VIDEO)

«Όλα καλά» είπε ο Στάθης Σχίζας

Σε ένα διάλειμμα από τις εργασίες για το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα, ο Στάθης Σχίζας μίλησε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το περιστατικό στα μπουζούκια στην κάμερα του «Breakfast@Star».

Ο πρώην νικητής του «Survivor» ανέφερε: «Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, στην ίδια περιοχή είμαστε. Και να τη δω έξω, ένα γεια θα το πούμε. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Νομίζω κι εκείνη αυτό θα λέει. Έχει περάσει ένα διάστημα, ο καθένας έχει τραβήξει τον δρόμο του. Δεν έχει τύχει να την πετύχω στην περιοχή, νομίζω μία φορά από μακριά».

Σχετικά με τη συναναστροφή τους στα μπουζούκια όπου φάνηκε να έχουν μια έντονη συζήτηση, ο Στάθης Σχίζας απλά δήλωσε: «Όλα καλά».

Ο τσακωμός τους στα μπουζούκια

Περίπου πέντε μήνες από τον χωρισμό τους και συγκεκριμένα στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είχαν μια αμήχανη στιγμή σε νυχτερινό κέντρο.

Η instagrammer είχε επιλέξει το συγκεκριμένο μαγαζί για να γιορτάσει τα γενέθλιά της με τους φίλους της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», ο πρώην παίκτης του «Survivor» πετούσε λουλούδια στην άλλοτε σύντροφό του και αυτό εκνεύρισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια, όταν ο Στάθης Σχίζας την πλησίασε και στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή, φαίνεται να έχουν έναν έντονο διάλογο. Σε κάποια στιγμή μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας την έπιασε από το χέρι και εκείνη αντέδρασε αμέσως.