Ράνια Τζίμα: Η επική απάντηση αλά Britney Spears για το πλάνο με το τσιγάρο στον αέρα του δελτίου (VIDEO)

Ράνια Τζίμα: Η επική απάντηση αλά Britney Spears για το πλάνο με το τσιγάρο στον αέρα του δελτίου (VIDEO)

Απάντησε για το επίμαχο πλάνο

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι αντιδράσεις και τα σχόλια της Ράνιας Τζίμα στα πλατό των δελτίων ειδήσεων έχουν γίνει viral και πριν λίγες ημέρες η παρουσιάστρια χάρισε ακόμη μια μοναδική τηλεοπτική στιγμή που την έκανε ακόμα και meme.

Στο επίμαχο πλάνο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου τις προηγούμενες εβδομάδες η anchorwoman του MEGA, νομίζοντας ότι έχει «πέσει» βίντεο στον αέρα του δελτίου φαίνεται να πιάνει το ηλεκτρονικό της τσιγάρο και να είναι έτοιμη να καπνίσει, όμως εκείνη τη στιγμή αντιλαμβάνεται πως η ίδια βρίσκεται στον αέρα.

Το πρωί της Κυριακής (24/09) η Ράνια Τζίμα βρέθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο περιστατικό δίνοντας μια επική απάντηση α λα Britney Spears, αφού όταν ενημερώθηκε πως έγινε ξανά viral, είπε: «Oops I dit it again».

«Πάλι έγινε αυτό; Έγινε πάλι… Oops I dit it again. Ωραία, εντάξει τι να πω. Καπνίζω. Δεν είμαι χαρούμενη που καπνίζω, δεν είμαι περήφανη που καπνίζω. Παρακαλώ πολύ, να μην καπνίζετε αν μπορείτε. Και εγώ θα προσπαθήσω να το κόψω, είναι ένας στόχος ζωής για μένα τέλος πάντων κάπου παρακάτω. Αλλά και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι κανονικοί, που που και που μπορεί να καπνίσουμε, που μπορεί να πιούμε ένα ποτό, δεν είμαστε γυάλινοι. Και τρώμε και κοιμόμαστε και καπνίζουμε και όλα. Τι να κάνουμε; Κανονικοί άνθρωποι», είπε αρχικά η Ράνια Τζίμα.

Μετά από σχετική ερώτηση παραδέχθηκε μάλιστα πως δεν παρακολουθεί όσα λέγονται για εκείνη στο Twitter, γιατί όπως είπε «δεν γίνεται να κάνω αυτή τη δουλειά γιατί μετά δεν θα κάνω τη δικιά μου» και πρόσθεσε «επειδή είσαι άνθρωπος και μπορεί αυτό να σε επηρεάσει θα σε απομακρύνει από το δικό σου κέντρο. Αν κάθομαι κάθε φορά να λέω τι είπαν σήμερα στο Twitter, τα είπα καλά ή όχι, θα χάσω το δικό μου μέτρο».