Πιτ Ντέιβιντσον: Ο πρώην της Κιμ Καρντάσιαν βρήκε την αντικαταστάτριά της – Ξανθιά και πολύ ζουμερή (ΦΩΤΟ)

Πιτ Ντέιβιντσον: Ο πρώην της Κιμ Καρντάσιαν βρήκε την αντικαταστάτριά της - Ξανθιά και πολύ ζουμερή (ΦΩΤΟ)

Βρήκε νέα σύντροφο

Έναν μόλις μήνα μετά τον χωρισμό του με την Τσέις Σούι Γουόντερς, ο Πιτ Ντέιβιντσον ξεκίνησε να βγαίνει με τη Μάντελιν Κλάιν.

Την είδηση επιβεβαίωσε στην Page Six πηγή κοντά στο ζευγάρι, ενώ ανέφερε πως βρίσκονται ακόμα στην αρχή της γνωριμίας τους. Δεν είναι ακόμα σαφές, πότε ξεκίνησαν να βγαίνουν οι δυο τους. Ωστόσο, προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ.

Πιτ Ντέιβιντσον: Ο πρώην της Κιμ Καρντάσιαν βρήκε την αντικαταστάτριά της - Ξανθιά και πολύ ζουμερή (ΦΩΤΟ)

«Πέρασαν τη νύχτα μαζί στο ξενοδοχείο Beverly Hills και το επόμενο πρωί, έφαγαν μαζί πρωινό εκεί. Ήταν πραγματικά χαμηλών τόνων και κρατούσαν τα πράγματα χαλαρά», αναφέρει πηγή. Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού που μίλησε στο People: «Ο Πιτ είναι και πάλι ελεύθερος. Είναι μόνος και τα πάει πολύ καλά».

Η είδηση του χωρισμού του με την Τσέις Σούι Γουόντερς έρχεται σχεδόν δύο μήνες αφού ο Πιτ Ντέιβιντσον εισήχθη σε κλινική, παλεύοντας με την οριακή διαταραχή, από την οποία και πάσχει. Την περίοδο εκείνη, δημοσιεύματα έλεγαν ότι η σύντροφός του είναι συνεχώς στο πλευρό του, ενώ κι η οικογένειά της φέρεται να έχει στηρίξει τον ηθοποιό στον αγώνα του.

Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ δεν δίσταζαν να πραγματοποιούν συνεχώς, δημόσιες εμφανίσεις μαζί, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Υπενθυμίζεται πως ο Πιτ Ντέιβιντσον και η Κιμ Καρντάσιαν χώρισαν πέρυσι το φθινόπωρο.