Κάνιε Γουέστ: Φρενίτιδα για τη σύζυγό του που πόζαρε με αποκαλυπτικό κορμάκι και το στήθος χύμα – «Πιστεύω την κακοποιεί» (ΦΩΤΟ)

Κάνιε Γουέστ: Φρενίτιδα για τη σύζυγό του που πόζαρε με αποκαλυπτικό κορμάκι και το στήθος χύμα -  «Πιστεύω την κακοποιεί» (ΦΩΤΟ)

Η σύζυγος του Γουέστ δεν είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ξένης σόουμπιζ

Ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σένσορι προκάλεσαν φρενίτιδα κατά τη διάρκεια βόλτας τους στη Φλωρεντία, με την σύζυγο του ράπερ να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της -για ακόμη μία φορά- λόγω της αποκαλυπτικής εμφάνισής της.

Η 28χρονη αρχιτέκτονας και σχεδιάστρια περπάτησε στην τουριστική Via dei Calzaiuoli στη Φλωρεντία της Ιταλίας το απόγευμα της Πέμπτης (21/9) επιλέγοντας να φορέσει ένα αποκαλυπτικό κορμάκι και ένα γυαλιστερό καλσόν-κολάν που τόνιζε τις καμπύλες της και έμοιαζε σαν να έχει βάψει τα πόδια της.

Ο 46χρονος ράπερ εμφανίστηκε ξανά ντυμένος από την κορυφή ως τα νύχια με μαύρα ρούχα και αποφάσισε να εκτελέσει χρέη φωτογράφου για την αγαπημένη του. Την κατεύθυνε μάλιστα να ποζάρει μπροστά στους ενθουσιασμένους πολίτες που την συνάντησαν στον δρόμο, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Περιτριγυρισμένη από θαυμαστές της, η Μπιάνκα Σένσορι έδειχνε να απολαμβάνει τη στιγμή, ενώ ο 46χρονος μουσικός σταματούσε ανά διαστήματα τη «φωτογράφιση» για να της φτιάξει τα ρούχα, ώστε να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή λήψη.

Οι προκλητικές εμφανίσεις των Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σένσορι έχουν προβληματίσει αρκετά τον ξένο Τύπο, με επικρατούσα την άποψη, ότι πιθανόταταο ράπερ να εκβιάζει με κάποιο τρόπο, τη νέα του σύζυγο.

Ανάμεσα σε όσους πιστεύουν ότι ο Γουέστ χρησιμοποιεί τη Σένσορι για να προκαλεί και να βρίσκεται συνέχεια στην επικαιρότητα, είναι και η κωμικός, Κάθι Γκρίφιν. Μέσω ένός βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, η ίδια υποστηρίζει ότι, «το παρακάνει όταν πρόκειται για το ντύσιμο της “γυναίκας” του». «Μπορεί να βρω τον μπελά μου γι αυτό. Πιστεύω ότι την κακοποιεί ίσως σωματικά και 100 τοις 100 ψυχολογικά» ακούγεται να λέει με δισταγμό.

@kathygriffin Trigger warning! I discuss possible abuse in this video. I can’t help it. I worry. I don’t even know this woman but I still worry. #KathyGriffin ♬ original sound – realkathygriffin

«Όλοι έχουμε δει εκείνες τις φωτογραφίες τους σωστά; Βλέπω εκείνες τις φωτογραφίες όταν φοράει εκείνο το καλσόν και ούτε καν ένα μπλουζάκι, είναι πραγματικά όλα για να είναι διάφανα» είπε και στη συνέχεια έκανε την κλασική σύγκριση με την Κιμ Καρντάσιαν, λέγοντας ότι το σώμα της πρώην και της νυν του ράπερ είναι σχεδόν ολόιδια. «Λοιπόν βλέπω αυτή τη γυναίκα που δεν έχει φωνή, δεν έχουμε ακούσει ούτε τσιμουδιά από αυτήν…» είπε στη συνέχεια.

«Έχω ακούσει ότι έχει μεταπτυχιακό στην αρχιτεκτονική από ένα πανεπιστήμιο στην Αυστραλία, είναι πανέμορφη και φαίνεται να μην έχει καθόλου φωνή» τόνισε. Ακόμη, η ηθοποιός αναρωτήθηκε αν ο Γουέστ «δεν την αφήνει να μιλήσει».

Άλλωστε, η σύζυγος του Γουέστ δεν είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ξένης σόουμπιζ, μιας και η παρουσία της δημόσια, έχει σχολιαστεί πολλάκις ως «χυδαία» και «πρόστυχη».