Ελένη Φουρέιρα: Άναψε… φωτιές με τη «Φουρέιρα» του Ισραήλ, Νόα Κίρελ – «Έπεσε» η σκηνή από τον χορό τους (VIDEO)

Ελένη Φουρέιρα: Άναψε... φωτιές με τη «Φουρέιρα» του Ισραήλ, Νόα Κίρελ - «Έπεσε» η σκηνή από τον χορό τους (VIDEO)

Μαζί στη σκηνή οι δύο τραγουδίστριες

Η Ελένη Φουρέιρα ταξίδεψε ως το Ισραήλ για να συναντήσει τη Νόα Κίρελ, την 22χρονη που εκπροσώπησε το Ισραήλ στη Eurovision 2023 και κατέκτησε την 3η θέση.

Έχοντας κατακτήσει λοιπόν και οι δυο μια σημαντική θέση στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, οι δυο τραγουδίστριες συνεργάστηκαν για ένα εκρηκτικό ντουέτο στο Yarkon Park του Τελ α Βιβ.

Τραγούδησαν το «Fuego» που είχε φέρει την Ελένη Φουρέιρα και την Κύπρο στη 2η θέση της Eurovision το 2018, αλλά και μια από τις παλιότερες επιτυχίες, το «Τι κοιτάς», με την Ισραηλινή καλλιτέχνιδα, να τραγουδά στα ελληνικά.

Το σόου τους κατέγραψαν πολλοί από το κοινό και ανάρτησαν τα κλιπ στα social media. Μέσω Instagram, η Ελληνίδα καλλιτέχνιδα αναδημοσίευσε ορισμένα από αυτά.

@panikrecords Fuego…#foureira #noakirel #fuego #eurovision #telaviv #panikrecords #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Υπενθυμίζεται πωςμία από τις εκπλήξεις της φετινής Eurovision ήταν η Νόα Κίρελ από το Ισραήλ. Η 22χρονη τραγούδησε το «Unicorn» και ανέτρεψε τα αρχικά προγνωστικά που την ήθελαν να μην μπαίνει στην 5άδα.

Χωρίς φάλτσα, με τα δυναμικά χορευτικά της, αλλά και την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η σούπερ σταρ του Ισραήλ πήγε στο Λίβερπουλ σαν μια άλλη Ελένη Φουρέιρα. Η performance της, που ήταν ομολογουμένως από τις αξιομνημόνευτες της βραδιάς, κέρδισε την 3η θέση και η Kirel αποθεώθηκε από το κοινό.

Λίγο μετά το τέλος του τελικού και την ανάδειξη της Loreen νικήτριας, η Kirel ευχαρίστησε όσους τη στήριξαν, μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram με στιγμιότυπα από τη μεγάλη μουσική βραδιά.  Ο ηλεκτρισμός της επί σκηνής, τα δυναμικά χορευτικά της και η φωνή της ήταν ο συνδυασμός που «μάγεψε», μεταξύ άλλων και το διαδικτυακό το κοινό.