Πάουλα Μπαντόσα: «Λιώνει» για τον Τσιτσιπά, η νέα δημόσια ερωτική εξομολόγηση – Ποιος έκανε το πρώτο βήμα για να είναι μαζί

Πάουλα Μπαντόσα: Εκτοξεύτηκε το Instagram της μετά τη σχέση με τον Στέφανο Τσιτσιπά - Πόσους followers έχει (ΦΩΤΟ)

Μίλησε για τον μεγάλο τους έρωτα

To US Open τελείωσε για τον Στέφανο Τσιτσιπά αφού αποκλείστηκε τόσο στο απλό όσο και στο διπλό στον 2ο γύρο. Από την άλλη, το κορίτσι του, η Πάουλα Μπαντόσα, ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να παίξει τένις αλλά ένας τραυματισμός την ανάγκασε να αποσυρθεί από το Grand Slam και να δηλώσει ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά στο 2023.

Η Ισπανίδα τενίστρια ήταν όμως τυχερή αφού έτσι είχε το χρόνο να απολαύσει από την εξέδρα το αγόρι της να παίζει. Η Πάουλα Μπαντόσα από τη Νέα Υόρκη μίλησε στο SDNA για τον μεγάλο της έρωτα, για αυτά που την τράβηξαν στον Στέφανο αλλά και για την Ελλάδα.

«Θα είμαι ειλικρινής. Είναι κάποιος που πάντα ακολουθούσα, γιατί μου άρεσε πολύ το στυλ παιχνιδιού του, αλλά μου άρεσε και η εξωτερική του εμφάνιση γιατί είναι πολύ γοητευτικός άνδρας. Επίσης, όταν άκουγα τις συνεντεύξεις του ένιωθα ότι είναι διαφορετικός. Ποτέ, όμως, δεν μιλούσαμε. Όταν τελικά αρχίσαμε να μιλάμε, ανακάλυψα αυτόν τον εκπληκτικό άνθρωπο, με την εκπληκτική ψυχή. Στην αρχή δεν το περίμενα αυτό, αλλά όταν τον γνώρισα καλύτερα πραγματικά εξεπλάγην και τώρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαστε μαζί» είπε αρχικά και εν συνεχεία αποκάλυψε ότι εκείνος έκανε το πρώτο βήμα: «Μου προκάλεσε έκπληξη, γιατί είναι πολύ ντροπαλός. Την ίδια στιγμή, όμως, είμαι κι εγώ ντροπαλή. Εγώ ποτέ δεν θα έκανα το πρώτο βήμα! Στη αρχή ήμασταν και οι δύο ντροπαλοί. Δίναμε χρόνο στη σχέση, προχωρούσαμε αργά. Μόλις, ωστόσο, συνδεθήκαμε, η σύνδεση ήταν ισχυρή και δυνατή. Έχουμε παρόμοιες προσωπικότητες, αλλά ναι, έκανε εκείνος το πρώτο βήμα, ευτυχώς γιατί δεν ξέρω αν θα το έκανα εγώ!».

Για την Ελλάδα είπε ότι την επισκέφτηκε το καλοκαίρι (διακοπές) για 2η φορά: «Ήταν η δεύτερη φορά, αλλά είμαι ερωτευμένη με την Ελλάδα, με τους Έλληνες, με την κουλτούρα, λατρεύω το φαγητό. Είναι από τις αγαπημένες μου χώρες! Αυτή τη φορά την εξερεύνησα με Έλληνες και ήταν μια απίστευτη εμπειρία, την απόλαυσα. Μου αρέσει γενικά το φαγητό και η ελληνική κουζίνα είναι η αγαπημένη μου, μαζί με την ισπανική».

Εν συνεχεία τόνισε ότι θα ήθελε μια ημέρα να κερδίσει ένα Grand Slam την ίδια ημέρα με τον αγαπημένο της: «Ναι, είναι ένα απίστευτο όνειρο που είχα τον Ιανουάριο, αφού είδα τον τελικό του στη Μελβούρνη. Ελπίζω να κάνουμε μια μέρα πραγματικότητα αυτό το όνειρο. Και οι δύο δουλεύουμε πολύ σκληρά, αλλά παράλληλα προσπαθούμε να διασκεδάζουμε εκτός court. Στο court, όμως, δουλεύουμε πολύ σκληρά και σπρώχνουμε ο ένας τον άλλον, δίνουμε κίνητρο κάθε πρωί ο ένας στον άλλο για να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ να μοιραζόμαστε. Έχουμε το ίδιο πάθος και αυτό μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα».