Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Χαμός στα μπουζούκια, τσακώθηκαν δημοσίως – Δείτε VIDEO!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας: Χαμός στα μπουζούκια, τσακώθηκαν δημοσίως - Δείτε VIDEO!

Ο καβγάς τους δεν πέρασε απαρατήρητος

Σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται πως βρίσκονται οι σχέσεις του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους.

Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους τον περασμένο Απρίλιο, με τους δύο τους να είναι αρκετά φειδωλοί στις δηλώσεις τους σχετικά με την μεταξύ τους σχέση και την απόφασή τους να χωρίσουν.

Υπενθυμίζεται, μάλιστα, ότι η επιβεβαίωση του χωρισμού ήρθε με τη μετακόμιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από το σπίτι όπου έμενε με τον πρώην σύντροφό της, ακολουθώντας τις φήμες που τους ήθελαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #yes» το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε τυχαία πρόσφατα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ, ο Στάθης Σχίζας πετούσε όλο το βράδυ λουλούδια στην πρώην αγαπημένη του, με την ίδια να φέρεται να ενοχλήθηκε από αυτή του την κίνηση.

Μάλιστα, σε σχετικό βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας καταγράφονται να έχουν έναν έντονο διάλογο, με εκείνον να την πιάνει κάποια στιγμή από το χέρι, και εκείνη να μοιάζει ενοχλημένη, τραβώντας το.