Τάσος Ξιαρχό: Αφού πόζαρε ολόγυμνος, έβαλε ψηλοτάκουνα και βούτηξε στην πισίνα (ΦΩΤΟ)

Τάσος Ξιαρχό: Αφού πόζαρε ολόγυμνος, έβαλε ψηλοτάκουνα και βούτηξε στην πισίνα (ΦΩΤΟ)

Τα στιγμιότυπα στο Instagram με μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια

Μετά τη γυμνή φωτογράφηση που έκανε στη θάλασσα, ο Τάσος Ξιαρχό επανήλθε με νέα καλοκαιρινή ανάρτηση στο Instagram.

Ο χορευτής και χορογράφος πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μέσα από μία πισίνα, φορώντας μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες και ένα μαύρο μαγιό.

Ανέβασε μέσα από το προφίλ του που μετρά πάνω από 80.000 ακολούθους, μια σειρά από στιγμιότυπα με τον ίδιο να παίρνει διάφορες πόζες μέσα στο νερό και να ισορροπεί με τα τακούνια έξω από την πισίνα.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες είχε κάνει μια αποκαλυπτική ανάρτηση ο Τάσος Ξιαρχό στο Instagram.

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος έχει δείξει ότι αδιαφορεί για τα σχόλια που θα δεχτεί και δεν διστάζει να μείνει ακόμα και γυμνός μπροστά στον φωτογραφικό φακό, για να πετύχει το αποτέλεσμα που θέλει. Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράζεται καθημερινά σχεδόν υλικό από τη ζωή του και τη δουλειά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Εκείνη τη φορά, μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες που τράβηξε, κατά τη διάρκεια μιας απόδρασής του στη θάλασσα. Μάλιστα, έβγαλε το μαγιό του και πόζαρε καθιστός πάνω σε έναν βράχο, καλύπτονας τα απόκρυφα σημεία με το υπόλοιπο σώμα του. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Τάσος Ξιαρχό έγραψε: «Κάτω από το στερέωμα».