Λάουρα Νάργες: Η αποκάλυψη του Νικηφόρου για τον γάμο της με τον Χρήστο Σαντικάι

Χρήστος Σαντικάι για την εγκυμοσύνη της Λάουρας Νάργες: «Το νερό μπήκε στο αυλάκι…»

Το ζευγάρι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι είναι από τα νέα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και πρόσφατα μάλιστα, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο τραγουδιστής, Νικηφόρος, έδωσε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμου του ζευγαριού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος, ο οποίος θα γίνει κουμπάρος τους, μίλησε στην κάμερα του Mega και αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς.

«Έχει πλάκα για μένα που ο φίλος μου θα γίνει πατέρας αν και μικρός. Όταν θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει και η βάφτιση» αποκάλυψε ο τραγουδιστής, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το φύλο του μωρού.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Secret, ο Χρηστος Σαντικάι μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του και το μωρό που έρχεται, λέγοντας: «Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Περιμένω πώς και πώς να γεννηθεί το μωράκι. Έχει δώσει μια θετική ενέργεια στο σπίτι μας πριν καν γεννηθεί. Είναι όλα τα θετικά συναισθήματα μαζί. Είναι ανάμεικτα, πολύ όμορφα, όπως και για τη Λάουρα, που θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, και υπάρχουν ακόμα περισσότερα».