Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Οι νέες ΦΩΤΟ από τις διακοπές τους στη Σαντορίνη αποδεικνύουν αυτό που κρύβουν

Μαρία Σολωμού - Mente Fuerte: Οι νέες ΦΩΤΟ από τις διακοπές τους στη Σαντορίνη αποδεικνύουν αυτό που κρύβουν

Δείτε τις κοινές τους φωτογραφίες

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν αυτό το διάστημα η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte.

Οι δυο τους επέλεξαν τη Σαντορίνη για να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, πριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου 19 Αυγούστου η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte έκαναν μια κοινή ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Τόσο η ηθοποιός και όσο και ο γνωστός τράπερ δημοσίευσαν κοινές τους φωτογραφίες από το νησί των Κυκλάδων. Σε ένα από τα στιγμιότυπά τους μάλιστα, ο Mente Fuerte σηκώνει την Μαρία Σολωμού στην αγκαλιά του. Αν και πολλά δημοσιεύματα τους θέλουν να είναι ζευγάρι, κανείς από τους δύο δεν έχει ξεκαθαρίσει δημόσια την κατάσταση της σχέσης τους.

Για τη σχέση που έχει με τον Mente Fuerte είχε μιλήσει η Μαρία Σολωμού, σε συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός είχε περιγράψει τη σύνδεση που έχει με τον τράπερ ως μία «flirtatious κατάσταση» (που φλερτάρουν ο ένας τον άλλο).

«Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως. Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte. Κάνουμε παρέα, άλλα σαφέστατα η κατάσταση είναι flirtatious. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του» είπε αρχικά.

Ακόμη, είχε προσθέσει: «Αυτό με το “τοξική σχέση” το έχουμε κάνει καραμέλα. Πες μου μία σχέση που δεν είναι τοξική. Δεν έχω βιώσει υγιή έρωτα στη ζωή μου. Το εφηβικό σε κρατάει σε εγρήγορση, η ερωτική σχέση που έχει νοιάξιμο και αγάπη, άλλα και αυτό το φουρφούρισμα πρέπει να υπάρχει. Ας μετατραπεί ο έρωτας σε βαθιά αγάπη, άλλα τότε θα χωρίσω. με ενδιαφέρει να είμαι ερωτευμένη, αγαπάω τους φίλους μου!».