Ειρήνη Θεοδωράκη: Τόπλες η Λαρισαία που βάζει… φωτιά στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Ειρήνη Θεοδωράκη: Τόπλες η Λαρισαία που βάζει... φωτιά στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στο Μπαλί

Άξια εκπρόσωπος της θεσσαλικής πόλης η Ειρήνη Θεοδωράκη, το μοντέλο και make up artist που γνωρίσαμε μέσω του GNTM.

Η Ειρήνη είναι πεισματάρα και δεν το βάζει κάτω. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες που δείχνουν το πόσο μεγάλο λάθος έκαναν στην κριτική επιτροπή του GNTM.

Αυτή την περίοδο απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στο πλάι του συζύγου της στο Μπαλί. Οι δύο τους μάλιστα, ήταν χρόνια μαζί και παντρεύτηκαν πρόσφατα.

Η Ειρήνη Θεοδωράκη, σε προηγούμενο κύκλο του GNTM, είχε δεχτεί τα πυρά της παρουσιάστριας Βίκυς Καγιά για τα όχι και τόσο διακριτικά σχέδια που κοσμούν το κορμί της.

Όμως η παίκτρια δεν το έβαλε κάτω. Δούλεψε σκληρά με το σώμα της και έκανε άπειρες πρόβες μπροστά από τον καθρέφτη της ώστε να μάθει να ποζάρει σωστά. Έτσι, στο χθεσινό επεισόδιο επέστρεψε και θέλησε να διεκδικήσει για ακόμη μια φορά το πολυπόθητο εισιτήριο. Όπως αποκάλυψε ήταν το απωθημένο της.

Κατάφερε να κερδίσει τέσσερα «ναι» από τους κριτές. Έκανε μέχρι και τη Βίκυ Καγιά να ξεπεράσει τον εαυτό της. Ακόμα κι αν «δεν αντέχει τόση φλυαρία στο σώμα» της Ειρήνης Θεοδωράκη δεν θέλησε να μπει εμπόδιο στην καριέρα της.

Το μοντέλο διαθέτει ένα εντυπωσιακό Instagram, όπου ανεβάζει ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες.