Ιωάννα Μαλέσκου: Έχει φύγει από την τηλεόραση και το άγριο «κράξιμο» συνεχίζεται – «Αποτυχημένη, μιλάς σαν τη Μενεγάκη!» (ΦΩΤΟ)

Ιωάννα Μαλέσκου: Έχει φύγει από την τηλεόραση και το άγριο «κράξιμο» συνεχίζεται - «Αποτυχημένη, μιλάς σαν τη Μενεγάκη!» (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπορεί τη σεζόν που πέρασε να έμεινε εκτός τηλεόρασης λόγω της εγκυμοσύνης της, ωστόσο, έχει φροντίσει όλο αυτό το διάστημα να κρατήσει ζωντανή την επαφή με το κοινό της μέσω των social media.

Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από αυτά έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων. Η Ιωάννα Μαλέσκου όμως, που έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει να την επηρεάσουν κακοπροαίρετα σχόλια, πολλές φορές δε διστάζει να δώσει τις δικές της απαντήσεις σε αυτά.

Έτσι έκανε και πριν μερικές ημέρες όταν κάτω από μια ανάρτησή της, ένας χρήστης του instagram έγραψε, «Έκανες μια αποτυχημένη εκπομπή και μιλάς σαν να είσαι η Μενεγάκη».

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο αυτό και έγραψε, «Αποτυχημένη εκπομπή δεν έκανα ποτέ. Παρόλα αυτά, αν με είχατε παρακολουθήσει και δε σας άρεσα, είναι σεβαστό, αν δε σας άρεσα. Δε μίλησα ποτέ, ούτε παρουσιάστηκα, ως κάποια άλλη. Όποια κι αν είναι αυτή η φιγούρα που θα φέρνατε ως μέτρο σύγκρισης ή ως επίκληση στην αυθεντία.

Και ασφαλώς θα μιλώ και θα γράφω – ειδικά στον προσωπικό μου λογαριασμό – όπως με εκφράζει. Αν δε σας αρέσει ούτε η γραφή μου, αλήθεια γιατί ασχολείστε; Σε κάθε περίπτωση, εκτιμητέος ο χρόνος σας, όχι οι θέσεις σας».

Ιωάννα Μαλέσκου: Έχει φύγει από την τηλεόραση και το άγριο «κράξιμο» συνεχίζεται - «Αποτυχημένη, μιλάς σαν τη Μενεγάκη!» (ΦΩΤΟ)