Κάιλι Τζένερ: Είναι κρυφά ζευγάρι με την Ελληνίδα κολλητή της, Στέισι Καρανικολάου; Τα δημοσιεύματα-φωτιά και η αλήθεια!

Κάιλι Τζένερ: Είναι κρυφά ζευγάρι με την Ελληνίδα κολλητή της, Στέισι Καρανικολάου; Τα δημοσιεύματα-φωτιά και η αλήθεια!

Απάντησε στις φήμες που τις θέλουν μαζί

Η Κάιλι Τζένερ απάντησε στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως εκείνη και η κολλητή της φίλη, Στέισι Καρανικολάου βγαίνουν κρυφά.

Η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν μίλησε για τις φήμες γύρω από το πρόσωπό της στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι «Kardashians».

Όλα ξεκίνησαν από ένα χριστουγεννιάτικο βίντεο που είχε μοιραστεί στο παρελθόν η Κάιλι Τζένερ στο TikTok. Σε αυτό, οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα. Τα σχόλια κατέκλυσαν το Twitter, με το κοινό να εικάζει ότι είναι ερωτευμένες η μία με την άλλη.

«Όλο το διαδίκτυο πιστεύει ότι εγώ και η Στέισι βγαίνουμε τώρα. Πάντα τα έβρισκα με την Στέισι, δεν ξέρω γιατί αυτό βγήκε τώρα», ακούγεται να λέει η Κάιλι Τζένερ στο επεισόδιο, σε μία βόλτα της με τον Σκοτ Ντίσικ και την Κένταλ Τζένερ.

Τότε η Κένταλ της απάντησε: «Πολλές κολλητές φιλιούνται στο στόμα ανά διαστήματα». Στη συνέχεια, σε συζήτηση που έκανε με την ίδια τη Στέισι Καρανικολάου, καθισμένες στον καναπέ, η Κάιλι της είπε: «Δεν είναι αστείο που όλοι νομίζουν ότι βγαίνουμε ραντεβού;».

«Μόλις μπει λίγο αλκοόλ στο σύστημά μας, μας αρέσει απλά να φιλιόμαστε και να κάνουμε άλλα πράγματα», δήλωσε στη συνέχεια.

«Είναι περίεργο. Απλά έχουμε εμμονή η μία με την άλλη», της απάντησε η Στέισι, με την Κάιλι να λέει στη συνέχεια «μακάρι να ήμασταν λεσβίες». «Η ζωή θα ήταν πολύ πιο εύκολη, αν με έλκυε σεξουαλικά η Στέισι. Κρίμα», σχολίασε η Τζένερ.

Τέλος, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι, αποκάλυψε: «Η Αναστασία κι εγώ είμαστε φίλες από τότε που ήμασταν πιθανών 12 ή 13 ετών. Είναι σίγουρα η καλύτερη φίλη μου. Μεγαλώσαμε μαζί και περάσαμε τόσα πολλά μαζί. Είναι σαν αδερφή μου».