Τσιτσιπάς – Μπαντόσα: «Λιώνει» ο ένας για τον άλλο – Μετά το κοινό προφίλ στο Instagram, στέλνουν και κοινά μηνύματα! (ΦΩΤΟ)

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: «Λιώνει» ο ένας για τον άλλο - Μετά το κοινό προφίλ στο Instagram, στέλνουν και κοινά μηνύματα! (ΦΩΤΟ)

Full in love!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι ένα από τα πιο «καυτά» ζευγάρια του παγκόσμιου αθλητισμού.

Ο Έλληνας τενίστας και η Ισπανίδα τενίστρια που αποκάλυψαν τον έρωτά τους λίγο μετά από το Roland Garros από τότε έχουν… κολλήσει. Μαζί στην προπόνηση, μαζί στους αγώνες, μαζί στις διακοπές. Πήγαν στο Ντουμπάι, στη Μαγιόρκα, στη Μαδρίτη, στην Ελλάδα και τώρα συνεχίζουν στο Μόντε Κάρλο.

Ο Στέφανος και η Πάουλα ζουν με πάθος κάθε ημέρα και ανέβασαν ένα μήνυμα αγάπης στην κοινή τους σελίδα στο Instagram.

«Αγαπήστε τη ζωή σας με ένταση. Εκφράστε τη λατρεία σας στον αγαπημένο σας. Ασχοληθείτε θερμά με αγνώστους που συναντάτε. Αγκαλιάστε τις προκλήσεις που ξεσηκώνουν την ψυχή σας. Θυμηθείτε, ο χρόνος περνάει γρήγορα και οι πράξεις μας μπορεί να σβήσουν. Απολαύστε, λοιπόν, κάθε στιγμή που περνάτε με την αγαπημένη σας, υφαίνοντας μια εξαιρετική ιστορία αγάπης. Να είστε παρόντες και να μετράτε κάθε χτύπο της καρδιάς σας» έγραψαν και έβαλαν και μια φωτογραφία τους να φιλιούνται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tsitsidosa

Υπενθυμίζεται πως οι φήμες για τον έρωτα μεταξύ τους ξεκίνησαν στις αρχές Ιουνίου, όταν και έγινε γνωστό ότι στα προφίλ που διατηρούν και οι δύο στο Spotify έχουν «ανεβάσει» κοινή τους φωτογραφία.

Στη συνέχεια, η Μπαντόσα έδωσε το «παρών» σε ένα από τα παιχνίδια του Έλληνα τενίστα στο Roland Garros, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η 25χρονη Ισπανίδα τενίστρια επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, μοιραζόμενοι μια σχετική ανάρτηση με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το ειδύλλιό τους, μάλιστα, φαίνεται πως… τρέχει με χίλια, αφού τις προηγούμενες ημέρες οι δύο τους έφτιαξαν και κοινό προφίλ στο Instagram, ενώ ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε και ανάρτηση στο Twitter αναφερόμενος στη σύντροφό του, σημειώνοντας με χιούμορ ότι «ζει μέσα στο κεφάλι μου χωρίς ενοίκιο».

Από την πλευρά της, η Ισπανίδα καλλονή επιβεβαίωσε με συνέντευξή της στο περιοδικό «HOLA» ότι βγαίνει με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ δήλωσε ευτυχισμένη.